Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
Az első interjún célszerű a bérigényt tisztázni, pontosan emiatt, elkerülni a felesleges köröket. Egy nagynevű cégnél ez a bruttó 80k szánalmas, ismerősöm raktárosként keres nettó 100e forintot, tessék viszonyítani...
Ha munkaerőkölcsönzési előélettel az ilyen ''ocsmány'' ajánlatnak bedöltél, a tárgyalás alkalmával nem álltál fel ahogy a 80k elhangzott, Önmagad munkaerőpiaci értékelését tetted meg.
Az értékesítői/ügynöki meló a legundurítobb szakma napjainkvan, és nagyon keresett!! balek kell, aki az idegeit jutalékért őrli....
Dehát az ilyen eseteken tanul az ember. Legközelebb nagyobb önbizalom, és keményebb fellépés javallot, aki nyuszi, átverik. -
bali79
tag
Nem tudom mióta keresel állást (néhány hónap?) és hogy hol, de amit most ajánlottak, az nyilván nem felel meg a te igényeidnek, ezért, ha nem tudod mellette folytatni az álláskeresést, akkor ne is fogadd el. Ha tényleg nincs más lehetőség, akkor persze menj oda mégis, mert ilyen-olyan indokokkal mindenhonnan lehet hiányozni, legfeljebb 2 hónap után kirúgnak, mert nem megfelelő a munkamorálod (naés?). Bár én inkább mennék kőműves mellé havonta 2 hétre.
Mellesleg: ahol normális iskolázottságot kívánó munkáért br.80-at fizetnek, az nem elit hely. Ha annyira kellesz nekik, hogy 4x is behívnak, akkor kérj többet, ha nem adják, akkor csak a szabályzat miatt akarnak felvenni. Nem tudom milyen munka ez, de a relatíve magas jutalék valami ügynök / sales pozícióra utal, ami nagyon kemény munka és megdolgozza a jellemet.
Mellesleg2: lehet, hogy éppen neked nem kéne mondanom, de az én tapasztalatom az, hogy azt a fajta álláskeresést, amit a fejvadászcégek preferálnak (nagy lelkesedés, kísérőlevél, kétnyelvű CV stb...) azt csak ők maguk és a cégek HR-esei szeretik, ''normális'' ember pl. mérnök a kísérőlevelet el sem olvassa, csak a szakmai tapasztalat számít és a fellépés.
Én a helyedben nem mennék ahhoz a céghez.Mindenre van félmegoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest