Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Nem tudom, sokan nézitek-e a címbeli műsort, nekem eddig tetszett, jópofi hülyélkedés kis izgalommal. Már korábban is rontotta a szájízt, hogy gyanús volt, az ''igazgató'' csak ismeri egyik, másik táska tartalmát, de túltettem magam rajta.De a mai adás kiverte nálam a biztit.
Szinte teljesen biztosra veszem, hogy ma az ''igazgató'' tudta, melyik táskában van az 50 milla, esetleg azt is, mi van a játékos táskájában.
Másként nem lehet, hogy ekkora kockázatot vállalva aránylag kis összeget ajánljon fel, mikor egy bóvli és az 50 millás táska volt már csak benn. Ha nem ismeri a táskák tartalmát, biztos, hogy akkora összeget mond, amire a játékos inkább mond szívesen igent a bizonytalan 50 milliós nyeremény ellenében. Ezzel szemben mindössze 2,5 millát ajánlott, ami megerősíti a meggyőződésemet, hogy nem játszik a TV'' tisztán.
Ráadásul a játék végefelé egyszer sem ajánlott fel cserét, pedig azt szinte minden alkalommal megteszi. Nagyon nem szeretem az unfer dolgokat, főként ha ez pitiánerséggel párosul, így inkább nem nézem többet a TV2-t.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest