Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carolieto
újonc
Sziasztok!
Rendeltem egy pólót, amit kb egy hónap után meg is kaptam, de egy icipicit sérült volt. Ezt jeleztem az eladónak, akivel végül abban állapodtunk meg, hogyha rendelek tőlük egy másikat, akkor azt kb 60%-os áron adja. Most 11.73-ba kerül a póló, a megállapodásunk szerint 7 dollárért lehetne az enyém, de azt nem tudom, hogy mikor változik az ár. Az eladó azt mondja, hogy rendeljem meg, és ő majd utána átírja a 11.73-at 7-re.
Sajnos ebben nincs nekem tapasztalatom, ez lehet valami átverés? Mert ha megrendelem, akkor ki is kell fizetnem a teljes összeget, aztán vagy visszakapok valamennyit vagy nem. A megállapodásunkról meg csak néhány üzenet van, azt nem tudom, hogy elég bizonyíték-e, ha komolyabb vitára fordulna az eset.
Alapvetően most kb 5 dollárról van szó, nyilván nem halok bele, ha végül egy centet sem kapok vissza, azt viszont nem szeretem, ha át akarnak verni, ezért kérdezem, hogy esetleg itt valakinek volt-e már hasonló tapasztalata.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gaming notebook topik
- Energiaital topic
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest