- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elnézést ha félreérthető voltam.
Problémás csomag amit nem kaptam meg: RV261899509CN
Ez például egy csomag amit valóban megkaptam: RP747934035CN
Gondoltam összehasonlítás képpen átküldöm nekik a két trackinget, hogy bizonyítsam az első csomagszám nem járt nálam...
viszont ha meg ezt a kódot nézed meg RP793537181CN, akkor ez 6-os csomagkézbesítő bázis és ezt viszont megkaptam...
Köszi előre is a segítséget...
-
a trackingben csak az látszódik, hogy 5-ös vagy 6-os csomagkézbesítő bázis... Dunakeszi / Budaörs nem
,
de akkor feltolok nekik két képet egy olyan csomagról amit megkaptam és erről amit nem ... akkor látszódni fog a különbség... angolul meg ráírok a képre, hogy mit figyeljenek
-
Küldtem nekik egy térképet, ahol látszik, hogy mi hol lakunk és Budaörs távolsága (30-35 km) ahol kézbesítették a terméket...
Hogy tudom nekik a kézbesítés körzet eltérést jól megjeleníteni? Küldjek egy másik rendelés trackinget amit megkaptunk?
Igazából 5-ös Budaörs 6-os Dunakeszi.... -
Nem az én nyomkövetési számomat adta meg a kicsi kínai. Amit kaptam csomagszámot azt Budaörs környékén kézbesítették 14-én refundot kezdeményeztem (az itteni #57-es bejegyzés alapján), de erre most ezt a választ kaptam az AliExpresstől:
The tracking information shows that it delivered to your address. Please track it in the logistics official website or contact shipping company servicer to get more information. If you did not received, please provide document to prove lost. If you have received the goods but not in good condition/ shortage, please go to 'Dispute Detail' -- Check 'Dispute Reason-- Click 'Update Reason' to update your reason for filing a dispute.Mit tudok tenni? Milyen igazolást tudok kikérni a csomagszám alapján a postáról, hogy a megadott csomagszám nem hozzám tartozik? S nem kaptam meg a terméket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Dark Souls sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest