- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bzolika10 #79865 üzenetére
Ez nem nyomkövetési kód hanem logisztikai azonosító szerintem.
A CD végződés az a Kongói Demokratikus Köztársaság kódja lenne, ha xx999999999CD a formátum (az xx az két betű AA-ZZ tartomány), de az AliExpress az nem szállít így.
Esetleg van némi bojkott az orosz vonalon. Többre mentél volna megosztod ezt az azonosítót teljes egészében, aztán kaphatnál értelmesebb magyarázatot. -
-
válasz
bzolika10 #67452 üzenetére
Egyeztetsz az eladóval hogy hajlandóe összevont szállításra,ha igen a válasz akkor ami az Összefoglalóban írva erről
6. Az eladó általi vételár módosítás lehetősége.
Ha az eladó olyat ajánl hogy kevesebbért adja a termékét, akkor nem kell azonnal kifizetni.
Egyik lehetőség:
A bankkártyánál amivel fizetnél a fizetési határt 1 Ft-ra vagy 0 db vásárlási limitre állítani.
A kosárba tesszük a terméket. Add to Cart gombbal.
Ezután a View Shopping Chart gomb
Buy from this seller gomb
És fizetni.
Mivel nem fog sikerülni ezért az Orders listában ott lesz a fizetésre váró tétel.
Ezt a tételt, ha módosította az árat az eladó azután már tudjuk fizetni az eredeti kártyánkkal amelynél a limiteket visszaállítottuk. -
válasz
bzolika10 #61702 üzenetére
El szokták fogadni.
Nem tudom hogy az AliExpress mobil app-ozót használod-e, de ha igen akkor megnéznéd hogy a vásárlás részleteinél alul a 3 pont ott van-e, (pirossal rajzoltam körbe) mert az lenne a számla letöltés. Bár én nem kaptam meg az e-mailjüket a számlával, csak a böngészős oldalon tudtam letölteni, -
válasz
bzolika10 #61695 üzenetére
Valami nem jó, mert a nyomkövetési (Track order) gombnak is látszódni kell, nem csak a Confirm receipt gombnak, ha a számla gomb nem is lenne.
Nagyon rég láttam már holland azonosítós AliExpress Standard Shipping szállítást, annyira hogy gyanús is hogy azzal jött.
Akkor ez az általad linkelt képernyőkép, csak nyisd le a subtotal melletti v-t, és neved . címed is olvasható legyen és a bankkártyás fizetési tételsor a bankból.Most vásároltam, rögtön a fizetés elfogadása után ez a sor jelenik meg a vásárlásnál:
Ha feladják akkor jön elő Track order gomb, a számla letöltés az marad folyamatosan.
Nem egészen értem hogy miért nincs. -
válasz
bzolika10 #61692 üzenetére
Milyen nyomkövetési számot adtak hozzá?
Szerintem nem jelenik meg a képernyőn a számla gomb, mert ehhez is készül számla.
De hogy lett a 224,54 $-ból 169,72 $?
Nem volt price adjustment tétel ami a kiírt árból a levont áfával egyezik meg? Vagy volt valami kedvezmény? A subtotal lenyitva nincs részletezve?
Mert ha a nettó a 169,72 $ akkor ez már nem IOSS és az AliExpress Standard is vámolós lesz.
Up: Megtaláltam ez felette van a 150 €-nak és ezért a szállító felé kell fizetni az áfát, most egy kicsit drágább de írja az ár nettósítását, annak ellenére úgy emlékszem készül számla.Egy másik böngészőben nézd meg vagy valami visszafogja az oldalt, reklámblokkoló, oldalfordítás vagy privát ablak gond.
De ez az oldal képe, ha látszik a pénz elszámolás részletezése és a bankkártya fizetési elszámolása a banktól is jó igazolni amit kért a szállító. Persze arról a képről ne tüntesd el az azonosítóidat. -
-
válasz
bzolika10 #61688 üzenetére
Nézd már meg az Összefoglalóban 7. Az AliExpress-en megvásárolt termékek vámkezelési szabályai és ez rész: Vámeljárás alá került küldemény esetén a teendők
A számla letöltés ott van a vásárlásnál, lehet hogy be kéne lépned az Orders details-ra.
De ekkora értéket miért olyan szállítással kérted ahol a Posta intézi? Nem volt EU-raktáras?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Thermalright SST-AMD processzor rögzítő készlet - AM2,AM3,FM1,FM2,AM4 tokozásokra jó
- PS5 / PlayStation 5 / 825GB CFI-1116A (lemezes)
- Üres Cooler Master Elite 301 Matx ház
- 2x10W elektroncsöves SE-kapcsolású tiszta A-osztályú erősítő.Horn Mihály szakértelme.Audiofil hang!
- iPhone 15 Pro 128 Gb kék titán - Független - 89% akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest