Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz kenand #57314 üzenetére
Biztos hogy nem Kínából érkező küldeményként volt könyvelve, bejött Hollandiába vagy Belgiumba és onnan küldték ide, a Magyar Posta ekkor csak azt látja hogy az adott országból érkezett. Ha leírtad volna nyomkövetési számot akkor egyértelmű lenne.
Ami a Posta szerint Kínából indul azt vámolják, ha te nem fizettél semmit akkor ez nem Kínából indult a postai küldemény adatok alapján, így ez biztos nem totál kínai. Biztos hogy a postai nyomkövetési azonosító vége nem CN volt.[ Szerkesztve ]
-
lacoka55
aktív tag
válasz kenand #57321 üzenetére
Szia
Ha megnézed összehasonlítod az árakat szerintem a Baggood sokkal drágább mint az ali többen írták már itt a fórumon azokat a szállítókat ami után valószínűleg nincs plusz költség
az Express one szállítást követheted a https://postal.ninja/en vagy ha kaptál alternatív követési számot LPXXX vagy UHxxxBE azt láthatod a https://parcelsapp.com/en oldalon is -
Golfplusz
csendes tag
válasz kenand #57827 üzenetére
Igen, köszönöm, azt nyugtáztam, hogy vásárláskor kifizetem, csak nem szeretnék úgy járni mint azt itt sokan írták.
Ha jól értelmezem akkor az 5 megrendelésemet egy nyomkövető szám alá vették, egy csomagként. Kicsit másképpen megy most minden mint tavasszal.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz kenand #57802 üzenetére
Csak hogy legyen merítés: seller shipping method LT.......NL tracking, hollandban vámolva, átcimkézve, a feladó valami magánszemély, itthon simán jött át mindenféle sarc nélkül, csak menni kellett érte a postára, mert a posta a 21. századra olyan magas szintű lett, hogy már levelet nem kézbesít.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
k-dani
csendes tag
válasz kenand #58352 üzenetére
"magyar posta hozza kínából"
Azt lehet előre tudni, hogy mikor hozza a magyar posta? Vagy hogy mikor nem? Amiket írtatok (standard shipping, shaver shipping) az mindig költségmentes?
Amiket én látok az általam kinézett termékeknél, ami kb. 1 hónap alatt szállít, az az AliExpress Saver Shipping és az AliExpress Standard Shipping, utóbbi kb. 1000 Ft-al drágább. -
Topikgazda
válasz kenand #63666 üzenetére
Hova kell visszaküldeni? Ha Kínába akkor 500 g-ig 5000 Ft postai levélküldeményként.
De ha PayPal-al fizetted és még november 27-ig visszaküldöd (feladod) akkor kifizetik maximum 9300 Ft-ig, ez biztosabb mint az eladó ígérete, mert már közvetlenül a feladás után igényelheted, de 27-én megszűnik ez a kedvezményük[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz kenand #64092 üzenetére
külön generált revolut virtuális kártya a nyerő. Én alapból azzal kezdtem az alit, főleg, hogy ők váltották és most is ők váltják messze a legjobb árfolyamon a dollárt. Persze paypal mögé is be lehet tenni pl ebayhez, de önmagában is jó.
#64093: nem tudom, még nem adták postára. visszajelzek, ha folyamatba lendül az ügy és persze tesztelem a cellákat.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest