Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Nekem nincs gondom az elektronikus fizetéssel,abszokut elvagyok vele. Viszont azzal is tisztában kell lenni, hogy azért erőltetik, mert így tudnak a legkönnyebben nyomon követni, és megfigyelni. Hallottam már arról, hogy valaki úgy bukott le, hogy sok supershop pontja volt, és elvileg minimálbéres munkája volt, így nem tudott volna akkora összegű vasarlasokat bonyolítani, mint ami a pontokból kiderült, és borult a bili. Jó persze ne csaljunk adót, nyilván ez evidens, de a kedves kormányunk még azt is lehúzza rólunk ami nincs.
-
yogibear
addikt
én bizony nem szívesen hordok magamnál készpénzt, sőt ha az
üzletben
véletlenül nem lehet kártyával fizetni akkor inkább otthagyom az árut.Ez így igaz, csak ha beüt a ménkű, értsd megborul a nagy csoda zöld bank fizetési rendszere, amit a legtöbb helyen használnak, akkor cseszheted... mint most hétvégén is,, de sokszor borult már meg a csuda Simple Pay és tömegek nem tudtak pl jegyet venni a vonatukra...
[link] [link] [link]
Hozzáteszem, lassan 2 éve szinte csak az órámat használom fizetésre, előtte meg a telefont, plasztikot nem is hordom, mert ha a fent kettő nem megy akkor a plasztik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest