Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Attól még, hogy neked evidens, lehet másnak totál nem az. Egy szavas különbség a szállítási módokban is jelenthet nagy eltérést. Honnan kellene kirázni a kisújából bárkinek is ezeket az infókat, hogy mi mivel egyezik meg? Azért is van (lenne) ez a Topic is, hogy itt tisztázni lehessen, ehhez pedig nem kell magaslóról, kioktatóan leszólni senkit, mert nem tudja éppen magától, főleg ha (mint pl. én is), csak hébe-hóba rendelget az Ali-ról valamit. Attól még hogy valami gyakorlottabb, meg nagy Ali-s gurunak érzi magát, nem kellene mindenkiről ezt feltételezni. Az összefoglaló "hiányosságára" meg csak "építő jellegűen" hívtam volna fel a figyelmet (és továbbra is igaz amit írtam), de látom ebből is lehet orrfelhúzásos "kikérem magamnakot" csinálni. Még jó hogy nem írtad, hogy "szégyeljem magam", meg hogy kérjek külön "elnézést is" ezek miatt. Nem kötekedni akarod és a te segítő szándékodat sem vonom kétségbe, de úgy látszik az néha átcsap a fonákjába a hangvételét tekintve. Csak reálisan mutatom be, hogy mi is a képlet ami néha kiszűrődik ezekből a válaszokból. Részemről lezártam a témát, további szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest