- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saldrick
csendes tag
Hát autót én sem innen rendelnék, de filléres (<50$) dolgokat érdemes innen rendelni, ha nem sürgős.
A szállítás china post-tal nagyon olcsó ( múltkor vettem egy otg usb kábelt 0.62$-ért free shipping-el), de olyan is. Ha kiszámolod, ez kb 200 forint. Ennyiért egy magyar webshop Magyarországra még ki se szállít... A kábel is kb 2-3x ennyibe kerül itthon+
A személyes csúcsom kiszállításra China posttal 70 nap.
Ha valami tegnapra kell, ne innen rendelj, de ha ráér, akkor nagyon olcsón hozzájuthatsz.
Ja, és eddig egy eladóval volt negatív tapasztalatom. Laptophoz rendeltem 2nd hdd bay-t (16$ free shipping
). A feladó nem az én laptopomhoz valót küldött. Megreklamáltam, ő hebegett-habogott (gyenge angolsággal), 3 nap után az aliexpress-hez eszkalálhattam a problémát. Ők a képek alapján nekem adtak igazat, és visszakaptam a pénzt. Mivel a szállítás drága lett volna, most van egy eladó sata 2nd hdd bay-em, csak nem tudom mihez jó
-
kirkri
addikt
Nekem sok száz eBay-es rendelésem van, és 25 Aliexpress. A tapasztalatom eddig jobb az Alival, mint az eBay-el. Az, hogy minden küldemény trackinges, magasan jobb mint az eBay-en.
Az pedig, hogy az adott termékre adott összes értékelés látható a termék adatlapján, egy nagyon szuper dolog. Így láthatom, ha adott eladó a magas értékelését 1000 golyóstollból szedte össze és mellé a 10 eladott drága termék közül mindegyik problémás volt. Ezt az egyszerű monitorozást hiányolom az eBay-en.
-
El Gringo
senior tag
ok, ok... 2 rendelés alapján azért ne hamarkodjunk el egy ilyet, ne minősítjük le a 10101010101 eladót
Érdekes nekem két csomagom meg gyorsan megjött. Hogy is van-ePersze ennyi erővel az ebay is egy FOS, 11rendelésem van, abból 2b 60napon túl jött.
Ha meg 20nap alatt nem jön meg, akkor én még nem sírnék (kivéve, ha express posta), bőven időn belül van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- RAM topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest