Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Van egy Alienware m17x notim, és én is - mint sokan mások - akksitöltős problémával küzdök azaz:
gyakran kitalálja a gép, hogy nem tölti az akksit. Ilyenkor azt írja ki, hogy nem kompatibilis a töltő az akksival, és emiatt nem tölt. Rengeteget keresgéltem neten, de egyik megoldás se működött nekem, amit találtam. Bios, driver frissítések mind fent, ki-be dugdosós mágiák kipróbálva, de semmi. Néha, nagy nehezen magától megjavul és egyszercsak elkezd tölteni, de semmi ráhatásom nincs. A legbosszantóbb az az, hogy ilyenkor extrém lassú is a gép, sokkal lassabb, mintha csak simán akksiról menne. Ha vagy a töltési dolgot meg tudnám oldani vagy csak legalább ezt a lassulást el tudnám kerülni, már boldog lennék.Van valami ötletetek?
(amúgy szánalom, hogy egy ilyen kategóriájú gépen ilyen dolgokkal kell szívni...
)Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude E6540 (i7 4 th.gen, 250 ssd, 8 GB, FHD, 2 GB Radeon) AkciÓÓ
- HP 7.gen core i3-as notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dell core i7-es, 240 GB SSD, 8 GB notebook végkiárusítás!!!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.20
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)