Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Fitzgerald #208 üzenetére

meg mi ez már, hogy közelről 1gombnyomásos melee interakció: beledugod a pisztolyt a szájába és lerobbantod a fejét, a sav meg semmit nem csinál :U aliens-ben, amikor ezt eljátszották sörétessel, nem lett jó vége

a savas-padlós-eltűnős dolog még '99-ben elment, itt direkt néztem is, hogy átfutkározok a tetemeken és semmi sebzést nem kapok... a hullák meg pikkpakk eltűnnek... katasztrófa

arról nem is beszéltem, hogy levegőből elkapja a facehuggert... mi ez már? régi avp-ben elég emlékezetes maradt az első találkozás vele: megláttam, hogy 10-20 méterre szaladgál, néztem hogy "hűb@zmeg, de gyors", mire azonnal célba vett és úgy 10méterről rámugrott: instant halál... szívem kihagyhatott pár ütemet, úgy megijedtem :DDD ...ezek után ha ilyet láttam, nem féltem rányomni 1-1 gránátot se

igazából én a 2010-es rebellion játékban bíztam nagyon, de az se az igazi... abban ami zavart, sajnos itt is megvan :( (béna melee interakciók, full csőjáték: 1 útvonalon mégy végig, amiről max pár métert lehet letérni és pluszba gps is vezet, nehogy eltévedj... alienek kiszámítható pontokon jönnek folyamatosan és még sorolhatnám... ja meg a lényeg, a veszélyérzet hiánya: egy alien játékban ne azt érezzem már, hogy én vagyok rambo és a nehézség se abban merüljön már ki, hogy csak a dmg változik)

Új hozzászólás Aktív témák