Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
You really shouldn't be here.
-
whitezo88
nagyúr
En most vettem elo megint hogy akcios volt steamen az egesz csomag.. korabban viragboltossal jatszottam de a reaktornal abbahagytam tul paras volt
most a feeling miatt noviceon mentem, ez van, de igy is meghaltam sokszor, igaz az Alien eleg suket volt meg vak. Csak nem akartam haromszorosara huzni az idot a rejtozes miatt. De az elmult tiz ev legjobb Alien jateka, az avp2 ota. Zsenialis kepi vilag, zsenialis hangok, szinkron, effektek... par helyszin annyira el lett talalva csak neztem neha. Pl a foreaktor a kisulesekkel. Joek a masik, “why not ask me about Sevastopols safety procedures?” Mikozben meg akar olni
“running causes accidents” -
whitezo88
nagyúr
ez is zseniális
Oh No! -
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
Alien ft. the Shining
[link] -
whitezo88
nagyúr
válasz
marilllyo
üzenetére
A DS-hez valóban hasonlít annyiban hogy ott se tudhattad sokszor, mikor ugrik rád valami dög, de ott legalább talpig páncélban voltál erős fegyverekkel, instant élettöltéssel. Ott inkább akkor paráztam leginkább mikor menekülni kellett a megölhetetlen dög elől, volt rendesen pulzusszám.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
elrontottam, fx5200 volt amit aztán sima 6600-ra váltottam. bár már nem emlékszem melyikkel doomoztam, a szűk keresztmetszer a ram volt, amint bővítettem fél gigával, ezerrel jobb lett.
-
whitezo88
nagyúr
néhány epizódot én is lenyomtam és iszonyatosan jó. a grafika, a hangulat, a játékmenet, isteni, végre egy Alien játék ahol valóban van valami eredeti (utolsó ami tetszett még az AvP2 volt...)
két kérdés:
-Mikortól valódi veszély az Alien? ott tartok mikor találkozok a társaimmal először megint. előtte sensor is mutatta a dögöt, meg folyt a nyála a szellőzőből, meg hallottam is. ez paráztatás volt vagy kijöhet már itt?
-Miért "csal" az android? mikor verekedtem és tudtam neki párat ütni, kevés élete maradhatott és összes ütésem kivédte... előtte adok-kapok volt. bár azóta inkább futok vagy bújok. úgyse tudnak sprintelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Robotporszívók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
most a feeling miatt noviceon mentem, ez van, de igy is meghaltam sokszor, igaz az Alien eleg suket volt meg vak. Csak nem akartam haromszorosara huzni az idot a rejtozes miatt. De az elmult tiz ev legjobb Alien jateka, az avp2 ota. Zsenialis kepi vilag, zsenialis hangok, szinkron, effektek... par helyszin annyira el lett talalva csak neztem neha. Pl a foreaktor a kisulesekkel. Joek a masik, “why not ask me about Sevastopols safety procedures?” Mikozben meg akar olni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)