Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Én egyszer vagy 4-5 szakaszt mentem végig olyan lámpával, aminek már rég cserélni kellett volna de még mindig égett
Lement nullára a töltöttség de még ment, az is igaz hogy ha égetem is szinte csak szellőzőben ott is annyira hogy lássam hol tud lejönni a dög. Szóval ilyen matt sötét helyeken is egy felvillanásnyira lövöm fel. -
Frod
addikt
"Szerintem nagyon sokat hozzá tud adni a hangulathoz ebben a játékban, ha kiszolgáltatottnak érzi magát az ember."
Egyetértek. Ezért nettó baromság az, hogy amikor kikerült a tps-nézetes videó akkor mindenki azon sírt, hogy így kipróbálta volna, holott épp az élmény meg a hangulat veszik el ezzel. Csak belső nézetből tud ilyen nyomasztó lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- Mini-ITX
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Lement nullára a töltöttség de még ment, az is igaz hogy ha égetem is szinte csak szellőzőben ott is annyira hogy lássam hol tud lejönni a dög. Szóval ilyen matt sötét helyeken is egy felvillanásnyira lövöm fel.