Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Elkezdtem, most vagyok az Axeles részen, és még nem tudtam összerakni egy orvosi fecskendőt sem, ami jó hír. Szerintem nagyon sokat hozzá tud adni a hangulathoz ebben a játékban, ha kiszolgáltatottnak érzi magát az ember.
Pl. az orvosis résznél volt egy szakasz, amikor bebugolt a fejlámpa indikátora, és azt mutatta, hogy mindig fullon van az elem töltöttsége (streamen néztem, hogy másnál is bugolt, de ezalatt számolta vissza az elem töltöttségét, csak az indikátor mutatta bugosan), és nagyon visszavett az élményből, hogy azt hittem, nem kell tovább takarékoskodnom vele.
Droidos részekre kíváncsi leszek, hogy fogom megcsinálni, mert normal/hardon se nagyon akartak megdögleni a vége felé.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest