- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Nekem automatán van a venti. Maxra van húzva a gpu és a ram is, amit enged a ccc. Nekem 40%-nál feljebb még soha nem ment a venti, igaz a procim nem hajtja ki a vga-t, szóval marad benne szufla még.
Nekem nincs olyan programom, és igazából nem is hiszek benne, talán még a Pentium II-nél használtam ilyen ram izét.Milyen VGA-d van?
-
SchumiBácsi
őstag
Egy jó GPU 110fokon fagy
Egy jó vezérlőszoftver pedig kidob a játékból, amikor eléri az általad megadott kritikus szintet. Nekem fos a szoftver mert nem dob ki, így ki kellett kísérletezni azt a fordulatszámot amivel max 70-75fokot ér el a GPU, és ez 50% ventilátort eredményez. Teljes automatán lehet többet adna neki, ezért szeretem befixálni.A régi egyszerűbb puritánabb szoftver akit meg senki nem javasolt már az rendben kidobott mindig 70foknál után állításra, de nembaj haladtam a korral

Egyéb esetben érdemes lehet más módon is megmérni a VGA/CPU hőmérsékletét, mert ritka de lehetséges eset amikor a dióda mér fosul. Ha alámér akkor hiába látsz 60fokot, ha a valóságban már 110fok van. Nekem túlmér vagy nem jól mér, vagy a szoftver olvassa ki szarul, mert közvetlen a hővezető csőre ragasztott szenzor a legbrutálisabb terhelésnél sem éri el 60fokot... ilyenkor a GPU 75fokos úgy hogy az elején felugrik akár 85fokra, pedig már üresben megadom neki a szükséges fordulatszámot, tehát nincs olyan hogy leterhelődött a kártya és később veszi fel a fordulatszámot a ventilátor...
Új hozzászólás Aktív témák

- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy jó vezérlőszoftver pedig kidob a játékból, amikor eléri az általad megadott kritikus szintet. Nekem fos a szoftver mert nem dob ki, így ki kellett kísérletezni azt a fordulatszámot amivel max 70-75fokot ér el a GPU, és ez 50% ventilátort eredményez. Teljes automatán lehet többet adna neki, ezért szeretem befixálni.