Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Nekem automatán van a venti. Maxra van húzva a gpu és a ram is, amit enged a ccc. Nekem 40%-nál feljebb még soha nem ment a venti, igaz a procim nem hajtja ki a vga-t, szóval marad benne szufla még.
Nekem nincs olyan programom, és igazából nem is hiszek benne, talán még a Pentium II-nél használtam ilyen ram izét.Milyen VGA-d van?
-
SchumiBácsi
őstag
Egy jó GPU 110fokon fagy
Egy jó vezérlőszoftver pedig kidob a játékból, amikor eléri az általad megadott kritikus szintet. Nekem fos a szoftver mert nem dob ki, így ki kellett kísérletezni azt a fordulatszámot amivel max 70-75fokot ér el a GPU, és ez 50% ventilátort eredményez. Teljes automatán lehet többet adna neki, ezért szeretem befixálni.A régi egyszerűbb puritánabb szoftver akit meg senki nem javasolt már az rendben kidobott mindig 70foknál után állításra, de nembaj haladtam a korral

Egyéb esetben érdemes lehet más módon is megmérni a VGA/CPU hőmérsékletét, mert ritka de lehetséges eset amikor a dióda mér fosul. Ha alámér akkor hiába látsz 60fokot, ha a valóságban már 110fok van. Nekem túlmér vagy nem jól mér, vagy a szoftver olvassa ki szarul, mert közvetlen a hővezető csőre ragasztott szenzor a legbrutálisabb terhelésnél sem éri el 60fokot... ilyenkor a GPU 75fokos úgy hogy az elején felugrik akár 85fokra, pedig már üresben megadom neki a szükséges fordulatszámot, tehát nincs olyan hogy leterhelődött a kártya és később veszi fel a fordulatszámot a ventilátor...
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hyundai, Kia topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 M4 Pro / 24GB / 1TB Újszerű, garanciás
- StarTech ST1000SPEX43 (TAA kompatibilis)
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- MiPlaystation 5 1TB lemezes+ 1db kontroller 2026.11.17-ig garanciás
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy jó vezérlőszoftver pedig kidob a játékból, amikor eléri az általad megadott kritikus szintet. Nekem fos a szoftver mert nem dob ki, így ki kellett kísérletezni azt a fordulatszámot amivel max 70-75fokot ér el a GPU, és ez 50% ventilátort eredményez. Teljes automatán lehet többet adna neki, ezért szeretem befixálni.