Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
7850 nem olyan rossz kari, szerintem ne húzd, sajnos nem egy van ami nem bírja a tuningot. Meg nincs rossz géped, szerintem ne húzd a vga-t. A procinak is elég a 3100 kb. 7850-et kihajtja azért, 90%-ban biztos...
Én úgy gondolom a géped alapon hajtva is egész jól teljesít, nézd meg az enyémet.
Néha panaszkodom csak. 
-
Patrick
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Milyen jó kis szakmai topic lett a "szörny" topicból.
Egyébként igaz, amit írtál...robi222
Ja igen, GPUZ-vel szoktam mérni mindent a vga-n. -
Patrick
addikt
Nekem automatán van a venti. Maxra van húzva a gpu és a ram is, amit enged a ccc. Nekem 40%-nál feljebb még soha nem ment a venti, igaz a procim nem hajtja ki a vga-t, szóval marad benne szufla még.
Nekem nincs olyan programom, és igazából nem is hiszek benne, talán még a Pentium II-nél használtam ilyen ram izét.Milyen VGA-d van?
-
Patrick
addikt
Egyébként az SSD azért nagyon sokat számít, nekem csak fele annyival működik, mert sata2-es a lapom csatija, de majd az új gépen még gyorsabb lesz.
Majd idővel lesz nagyobb ssd-m játékokra, arra leszek kíváncsi mennyivel gyorsabban tölti majd be a gamet, na meg a mikroakadások bizonyos játékoknál megszűnnek e.Az Alien szépen fut max grafón, semmi bajom vele.
-
-
Patrick
addikt
Hogy tudom visszatölteni az életemet?
Új hozzászólás Aktív témák

- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze lowon biztos menne.
Van ahol megéri.