Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
7850 nem olyan rossz kari, szerintem ne húzd, sajnos nem egy van ami nem bírja a tuningot. Meg nincs rossz géped, szerintem ne húzd a vga-t. A procinak is elég a 3100 kb. 7850-et kihajtja azért, 90%-ban biztos...
Én úgy gondolom a géped alapon hajtva is egész jól teljesít, nézd meg az enyémet.
Néha panaszkodom csak. 
-
Patrick
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Milyen jó kis szakmai topic lett a "szörny" topicból.
Egyébként igaz, amit írtál...robi222
Ja igen, GPUZ-vel szoktam mérni mindent a vga-n. -
Patrick
addikt
Nekem automatán van a venti. Maxra van húzva a gpu és a ram is, amit enged a ccc. Nekem 40%-nál feljebb még soha nem ment a venti, igaz a procim nem hajtja ki a vga-t, szóval marad benne szufla még.
Nekem nincs olyan programom, és igazából nem is hiszek benne, talán még a Pentium II-nél használtam ilyen ram izét.Milyen VGA-d van?
-
Patrick
addikt
Egyébként az SSD azért nagyon sokat számít, nekem csak fele annyival működik, mert sata2-es a lapom csatija, de majd az új gépen még gyorsabb lesz.
Majd idővel lesz nagyobb ssd-m játékokra, arra leszek kíváncsi mennyivel gyorsabban tölti majd be a gamet, na meg a mikroakadások bizonyos játékoknál megszűnnek e.Az Alien szépen fut max grafón, semmi bajom vele.
-
-
Patrick
addikt
Hogy tudom visszatölteni az életemet?
Új hozzászólás Aktív témák

- MSIGeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Sennheiser HD560S
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze lowon biztos menne.
Van ahol megéri.