- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ne aggódj nekem se lesz meg az ultimate badass kampány ott. Pedig van olyan új fegyó ami ha csak azzal mész nem is kell más semmi. Egy sehol se látott gránátvető, durvább mint az RPG és akkor is pontos ha ugrálva lősz. Egyedüli hátránya ha eléd ugrálnak a dögök, vagy a kedves kolega beáll eléd akkor jön a quickload
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Isolationban nightmare-n meg úgy mentem át a legutóbbi tolásnál a reaktoron hogy mindenhol ahová csak lehetett belestem megdöglés nélkül... ennyit számít ha normálisan össze van rakva valami. Persze így sem lett tele a batyu a végére, de azért minden dobálhatóból megvolt a 3db

-
Gretel
tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Engem hasonló gondolatok foglalkoztatnak. Vagy béna vagyok, vagy nem is olyan egyszerű ez a menet. Nekikezdtem, egy darabig el is vittem, de aztán annyiban maradtak a dolgok. Nagyjából december eleje óta nem is léptem be, mert meguntam a saját kis bénázásomat. :""D Pedig valamikor rá fogom szánni magam a folytatásra, de addig is jót tesz, hogy pihentetem. :""D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózatokról alaposan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)