Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Valahogy en is igy nyomom, csak turelmetlen vgyok. De kulonosebben nem izgat, szoktunk kergetozni is (ugyis utoler, akk mar mind1 )
csak jo lenne tovabb jutni a storyban, inkabb az erdekel. Egyebkent nagyon utos az atmoszfera es hangulatos a grafika, vegre talaltam egy jo single jatekot ami lekot, az elmult egy evben csak multikat toltam mert nincs fogamra valo single. Az observert is elkezdtem nem reg de masodik palyan abba is hagytam...egyelore, nem kotott le de az outlast II ugyanez, mondjuk ott mar irtoztam az iskolatol, egyszeruen nem birtam tovabb idegekkel 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
csak jo lenne tovabb jutni a storyban, inkabb az erdekel. Egyebkent nagyon utos az atmoszfera es hangulatos a grafika, vegre talaltam egy jo single jatekot ami lekot, az elmult egy evben csak multikat toltam mert nincs fogamra valo single. Az observert is elkezdtem nem reg de masodik palyan abba is hagytam...egyelore, nem kotott le de az outlast II ugyanez, mondjuk ott mar irtoztam az iskolatol, egyszeruen nem birtam tovabb idegekkel