- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe 89
tag
Na én megváltam nemrég ettől a telefontól, mondjuk tuti volt nagyon, főleg a CM10.2-vel, de rájöttem, hogy kisebb fizikai méretű telefon kell nekem + a dual sim se jönne rosszul, ezért Alcatel Star-ra váltok. Köszönöm Bagyusz mesternek a romokat!
-
Joe 89
tag
válasz
Milestone2 #19824 üzenetére
Nem volt megoldás, meguntam, kb. 5 újratelepítés után, aztán ment vissza a 10.1-es rendszer :-)
-
Joe 89
tag
-
Joe 89
tag
Van ICS skin a wwenigma romhoz?
-
Joe 89
tag
Megmarad a GPS jel az új Clean rom alatt, ha kikapcsol a képernyő világítás? Az előző verzióknál jelentkezett ez a hiba nálam, de a 2.3-as android alatt nincs ilyen gond.
-
Joe 89
tag
Üdv! H1N1 5.8, és Clean alatt se jó nálam a GPS. A képernyő kikapcsolásakor elveszti a jelet. Van erre valami megoldás?
-
Joe 89
tag
H1N1 v5.4-nél nekem nem megy a wifi. Tudtok rá valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest