Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
-
badmad
senior tag
válasz pataig #23652 üzenetére
Nálam igazán nem sok baj volt apró akadásokat eltekintve...szép a felület jó volt ismerkedni a kit kattal. De napi használatban zavartak azok a fránya akadások így ment visza a cm10.2. Az gyors sikerült optimalizálnom az aksit is rendben teszi a dolgát a gyári rom köszönő viszonyba sincs vele!!!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt1981062
csendes tag
válasz pataig #24062 üzenetére
Szia
Hogy melyik romot tedd fel erre minnél többen válaszolnak annál több féle romot ,ondanak kinek mi a legjobb
Nekem a Miui kivételével minden rom volt fent Benét is fel tettem mivel magyarra lefordítva nem volt részletes utasítás így eltoltam de van ilyen úgy hogy úgy döntöttem maradok a Batyusz féle romoknál. Nekem abból legjobban a GB H1N1 jön be pl eleinte volt vele baj mert Ics alaplapú telóra tettem fel és alvó mód után bekékült de tegnap találtam ezt hozzá
https://code.google.com/p/rrwr-ot995/downloads/detail?name=H1N1GB1.0_ICSBLfix.zip&can=2&q=#makechanges és azóta nem kékül be alvó mód után -
namerke
tag
válasz pataig #24301 üzenetére
Szia!
Próbáld ki, aztán döntsd el, hogy neked melyik tetszik jobban. Ez mindenkinek egyéni ízlés dolga szokott lenni. Számomra jobb a CM11, gyorsabb mint korábbi társai. Alapból Dalvik környezetet használ a ROM, de a fejlesztői beállítások alatt a "select runtime" (gyanítom magyarul "futtatókörnyezet kiválasztása" lesz) menüponttal tudod kiválasztani az ART-ot. Ezután újraindul a telefon és egy jó 10-15 percig frissíti az alkalmazásokat. Viszont! : ART környezettel több helyet foglalnak az alkalmazások és nem működik az SD-re való áthelyezésük, tehát viszonylag limitált számú alkalmazást tudsz csak telepíteni.A fejlesztői beállítások csak az "about phone" (beállításokban legalsó) Build Number sokszori tapicskolása után érhető el.Elindul egy számláló aztán kiírja a telefon, hogy mostmár elérhetőek ezek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
-
helixP
nagyúr
válasz pataig #24652 üzenetére
Mért, úgy érzed, hogy sokat kell töltened a telefonodat? Neked is napi 2-3x van rajta? Mert ha nem, akkor nincs semmi baja.
Tévémacihoz csatlakozom: screenon idő három óra körül van. Pont. Ez adottság. TFT-kijelző nagyon zabál, 3g-eléggé beleharap, overclock-olt proci szintúgy.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz pataig #24652 üzenetére
Ezért ilyen furcsák az értékek:
Vagy hasonló, de kb. ilyen a merülési karakterisztikája a Li-Ion aksinak. Bár én engedném tovább merulni kernelből, 3200mV-ot még bőven megfelelőnek ítélek, más telóknál is annyi. Csak az a veszélyes ha az alá merül illetve 2,8V alatt van a mélykisülés ahonnan visszahozni nehéz.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Milestone2
nagyúr
válasz pataig #25330 üzenetére
"...Az új cm 11-hez melyik recovery a jói? (felmegy a régebbivel is?) Van jelentősége, hogy melyiket használom?..."
Én addig próbálgattam a Recovery-ket, míg az egyikkel végül felment a ROM is meg a GAPPS is...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz pataig #25481 üzenetére
Most annyi a különbség, hogy az új recoban a bat fájl meg fogja kérdezni, hogy boot or flash...?
Amelyiket írod, azt csinálja! Ha az előző ment, akkor ez is fog!!![ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz pataig #25639 üzenetére
Szerintem CM11-nél sem KELL flesselni a Recoveryt.
Nem véletlen van két lehetőség, a bat file megkérdezi, hogy BOOT vagy FLASH...!
Egyébként a cwm flesselésétől én is tartottam. Aztán belejöttem.
Most meg az új TWRP-vel eddig minden ROM-ot fel tudtam rakni hibátlanul, most már bátran felflesseltem...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz pataig #25949 üzenetére
1. A teló otthon, én a munkahelyen.
2. Láthatod, hogy Bagyusz frissítette a CM forrrást (na most CM forrást nem azért szoktak frissíteni, hogy szarabb legyen a rendszer, hanem hogy korszerűbb, jobb, gyorsabb, stabilabb vagy bármi ami javítást eszközöltek rajta az eredeti CM fejlesztők.)
3. Akinek fontos a "Hering" (WiFi tethering, WiFi megosztás) az javítva lett benne.------Szóval én nem tudom helyetted eldönteni, hogy érdemes-e erre váltani...-----
Illetve Szia Fakirr, megelőztél!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpársportok
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest