Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1981062
csendes tag
Sziasztok.
A Telomra GBh1n1 romot tettem fel és azóta nem ismeri fel a memóriakártyát és ha usbén keresztül akarom csatlakoztatni az one toch programmal akkor is a telefont ismeri fel. Ha a recoveryt akarom behozni akkor mindig egy kifeküdt android jelenik meg piros felkiáltó jellel
Helyre lehet valahogy állítani hogy felismerje az sd kártyát?
Kösszönettel: . Zsolt -
zsolt1981062
csendes tag
válasz kgymac #22951 üzenetére
Szia Kgymac
Igen tudom válaszoltál a one tach nevű programmal felismerte a telefont igaz csak azt amit letöltöttem terminált a g-playrol ahogy fakir irta a recovery tömörített mapát hova másoljam a telefon memoriájába mert a GB H1N1-n csak egy image ,appát ad be abba vagy azon kivül hejezzem el. Hogy legalább a recoverit behozza ne csak egy fekvő androidott piros felkiáltó jelel? Az sd kártyárol semmi hir még nem ismeri fel
Hogy érted hogy nem teljes a történetem? Mire gondoltál mitt nem irtam le? -
zsolt1981062
csendes tag
Sziasztok
A telómon cm10.2 rom van gapps nékül mert elfejtettem rátenni azóta bárhogy szeretném nem ismeri fel a telót a gép bármilyen programot és boot-t, telefonról indítva a recovery meg nem ismeri fel az sd kártyát. De az lenne a baj tegnap óta nem lehet használni a wifit rajta hiába kapcsolom be nem Működik meg azt írja ki ahogy biztonsági módba van hiba csinálok gyáru vissza álítást akkor sem működik. -
zsolt1981062
csendes tag
válasz kgymac #23297 üzenetére
Szia Kgymac
Sikerült megcsinálnom úgy hogy a telefonra hogy nem volt gogle playom Aptoiden keresztül letöltöttem a Zip instaler programot és abból indítottam a rom instalálását úgy a recovery felismerte az sd-kártyát és a csomagolt romokatDe sajnos a wifi bekapcsolását nem sikerült megoldanom azt hogy lehetne elérni hogy újra be lehessen kapcsolni?
Köszönettel: Zsolt[ Szerkesztve ]
-
zsolt1981062
csendes tag
Sziasztok
CM10.2 roomot használok és találtam a google playen olyan alkalmazást hogy `3D rating for OpenGl` azt rá lehet-e tenni? Azért kérdezem mert nem szeretnék úgy járni mint a ' 3D chainfirével' hogy rátettem a telóra és ahogy engedéjeztem egyből úgy elrontotta a telot hogy bekékült és vihettem a szetvízbe javítani. -
zsolt1981062
csendes tag
Sziasztok
A CM10.2 roomnál a futószolgatatásoknál a szabad memóriám 95megabájt a 350 ből pedig csak a android billentyűzetet a beállításokat és agoofle szolgátatásokat mutatja hogy futnak az összes alakalmazásokba kikapcsoltam szinte majdnem mindent csak rendszer működéséhez szükséges dolgok futnak.
Hogy lehetne elérni hogy a futó szolgáltatádokba több memória legyen szabad? -
zsolt1981062
csendes tag
Sziasztok
Ha ezt cocktail_PAC_JB_4.1.2-v19.3.0 panaroid romott akarom feltenni jó ez a gapps hozzá?
gapps-jb-20130301-signed -
zsolt1981062
csendes tag
Sziasztok
CM11-re tudtok olyan programot amibe lehet tenni videókártya puldingsokat és nem teszi tönkre a room-ot úgy mint a GBH1N1 re van a 3D chainefare -
zsolt1981062
csendes tag
Sziasztok
Mitől lehet hogy ha a telefonról simán indítom a recoveryt akkor nem ismeri fel az sd-t butolni is csak úgy tudok hogy zipinstallerbe teszem be a telepítendő romot mert ha recoveryből indítom akkor azt irja ki hogy nincs sd kártya. Ha számítógépről inditom a bootloader meg azt irja ki hogy nincs sd kártya. Az one tuohuc
programmal is probálkoztam az is csak a telot isismeri fel. Hogy lehetne elérni hogy a recovery is felismerje
az sd-t ne csak zip installerel lehessen bootolni.
Köszönettel: Zsolt -
zsolt1981062
csendes tag
Szia
Ha mindenáron CM10.2-est akarsz feltenni ne a legújabbat tedd fel hanem inkább ezt a romot a legújabb nekem se valami jó volt de miután visszatettem cm-10.2-20131116-UNOFFICIAL-cocktail ezt minden jó lett a gép is felismeri. -
zsolt1981062
csendes tag
válasz zsolt1981062 #23893 üzenetére
compass1997 válassza lett volna az előző hozzászólásom.
-
zsolt1981062
csendes tag
válasz motrola #24063 üzenetére
Szia
Azért Batyusz GB H1N1 ese is ott van a toppon azzal semmi probléma sincs ha ICS alaplapu a telefon és bekékül akkor ezt kell a rom után még telepíteni https://code.google.com/p/rrwr-ot995/downloads/detail?name=H1N1GB1.0_ICSBLfix.zip&can=2&q=#makechanges akkor készenléti mód után sem lessz semmi színelváltozás -
zsolt1981062
csendes tag
válasz pataig #24062 üzenetére
Szia
Hogy melyik romot tedd fel erre minnél többen válaszolnak annál több féle romot ,ondanak kinek mi a legjobb
Nekem a Miui kivételével minden rom volt fent Benét is fel tettem mivel magyarra lefordítva nem volt részletes utasítás így eltoltam de van ilyen úgy hogy úgy döntöttem maradok a Batyusz féle romoknál. Nekem abból legjobban a GB H1N1 jön be pl eleinte volt vele baj mert Ics alaplapú telóra tettem fel és alvó mód után bekékült de tegnap találtam ezt hozzá
https://code.google.com/p/rrwr-ot995/downloads/detail?name=H1N1GB1.0_ICSBLfix.zip&can=2&q=#makechanges és azóta nem kékül be alvó mód után -
zsolt1981062
csendes tag
válasz mercurytopaz #24078 üzenetére
Szia
A yutobot letöltem googleplayrol az alkalmazást azzal nézem vagy neverski böngészővel mert ez a rom még elfogadja az adobe flash player egyik verzióját és így böngészővel is tudom nézni de a neverski játszilk le mindent rajta olyat is amit az opera mini nem. A kamerája jó.
Azon kivűl hogy bekékült amíg megnem találtam azt a pachot amit írtam nem volt vele semmi gond minden alkalmazás és játék hibátlanul fut rajta[ Szerkesztve ]
-
zsolt1981062
csendes tag
válasz blade4 #24436 üzenetére
Szed ki a kártyádat a telobóbol és USB memória olvasoval tölts le ICS-t vagy CM-et vagy ted át egy másik telefonba amíg letöltöd rá utána ted át a sajátodba és kapcsold ki ha recocery se ismeri fel az sdt akkor gépre töltsd le a ONE TOUCH Upgrade Q 2.7.1 programot telepítése után bekapcs gomb és a hangerőgomb lefele ekkor tedrá a gépre és indíts ICS bootloaderel behozza a recoverytr és így már felismeri az sd-t és tudod telepíteni ha mindenkép ragaszkodsz a GB-hez akkor ICS-romból való telepítésnél ICS- Bootloadert használj
Ha nem pontos a leirás akkor Kgymanc-ot kérdezd mert nekem is volt ilyen problémám és ő segítet.[ Szerkesztve ]
-
zsolt1981062
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy miért van az hogy a GBH1N1-en minden program és játék hibátlanul fut az utána következő romokon lehet az ICS CM10.1-en CM10.2-őn vagy CM11 még ami a telefonra való program vagy játék akkor is kilép és azt írja ki hogy az alkalmazás hiba miatt kilép.
Köszönöttel: Zsolz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest