- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axer6907
csendes tag
válasz
martonzsolt #19288 üzenetére
Köszi a választ, kérlek írd meg, hogy alakul a történet.
-
siskad
őstag
sziasztok! (lehetetlenség ezt a fórumot követni.)
mikor jön valami új rom? és gyors a 10.2?
-
bladegery
senior tag
-
Janek90
újonc
Sziasztok. ot995 ön próbáltam recoverybe lépni. lefagyott a gép, a telefont lehuztam. Most nem bootol be a rendszer. ujra indítottam a recoveryt csináltam egy factory resetet de nem bootol be a rendszer .. gondoltam rakok rá másik rendszert de nem látja az sd kártyát. szóval ha beindítom nem bootol be sehogy és ujat sem tudok rá rakni mert nem látja az sd-t.. valami ötlet valakinek?
-
kazy76
aktív tag
GB-re nincs olyan kamera alkalmazás amiben be lehet kapcsolni a lámpát videózás közben?
-
Rolee87
tag
Valaki lécci lécci dobjon fel nekem egy független telós amss.mbn-t
-
martonzsolt
tag
válasz
axer6907 #19286 üzenetére
fórumos t-s decemberi rom volt rajta, ez nem pre rooted rom, én mással nem foglalkoztam, és még nem tudom mit ajánlanak helyette, de mikor kérdeztem a manust, hogy mi van akkor ha nem felel meg egyik sem amit ajánlanak a következőt mondta: Valami megoldást csak kell találnunk.
-
axer6907
csendes tag
válasz
martonzsolt #19284 üzenetére
Szia áruld el légyszives te milyen állapotban vitted vissza és milyen készüléket ajánlanak helyette ?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
martonzsolt #19284 üzenetére
-
martonzsolt
tag
hangszóró és gps hibával visszavittem a t-hez a telefonom és ma hívtak, hogy nincs alkatrész a telefonomhoz nem tudják megcsinálni Ők már nem forgalmazzák így vigyek vissza minden tartozékot és adnak egy másik típusú készüléket. elég érdekes
-
Mentolka
senior tag
válasz
bigman001 #19281 üzenetére
No, azért a CM10.1 összes eddigi - bagyusz féle - verziója megy a GB bootloadereseknek is, ha felrakják egy másik nagyrabecsült fórumtag - loosht - patch-ét.
Egy ideig, én is próbálkoztam a hivatalosan ICS-re frissítéssel, de aztán hagytam a francba.
Tényleg! Loosht, a 10.2-höz lesz ilyened?
-
törölt tag
válasz
bigman001 #19281 üzenetére
Azért kicsit másabb otthon,mint szervízben. Amikor van nálam alca,próbálkozom én is minden progival,egyebekkel,hátha sikerül.
Nem mellékesen: cm-et Bagyusz csinálja,amit a saját idejéből,kedvéből és pénzén fejleszt a saját telójával. Ha az ics bootloaderes,akkor arra. Ha ez valakinek nem tetszik,akkor a: ne használjon/akarjon cm romot; b: írjon bootloader/ramdisk patchet és c: vigye szervízbe,hogy legyen ics bootloadere. A többi személyeskedésre:ha valaki(akárki) folyamatosan nekem nem tetsző módon jellemez engem,akkor én egyszerűen nem figyelek rá. Inkább,minthogy összevesszek olyannal,aki esrtleg kiránthat a szarból később.. Ez persze privát véleményem,ha nem tetszik,max megölsz miatta -
Rolee87
tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a gondom,hogy az 50mb-os kis particióm lelett formázva,amitől abszolút nem indult a telefonom,viszont az egyik fórumtárs kisegített és felpakolta nekem netre hogy letöltsem ami az ő telefonján van,ugye az amss.mbn-ről beszélek,ezután gyönyörűen megy is a telefon,de kb. 15 rom közül egyik se hajlandó hálót találni a vodás karimmal.Így arra jutottam,hogy az én telóm gyárilag független volt,az övé meg t-mobilos,hogy lehetséges hogy ebbe a fájlba van ez a dolog eltárolva.Mert felis ismeri a sim kártyám,de pin kód után hálozati zár van.
Tisztelettel megkérek valakit,hogy akinek független a telefonja,az ezt a fájlt pakolja már fel nekem valahova hogy kitudjam próbálni hogy az e a baja a telefonnak,mert másra nem tudok gondolni.... -
törölt tag
Igaz,hogy semmi közöm hozzá,de javaslom mindenkinek: TÜRELEM !!!
-
bigman001
tag
Van itt egy pár ember aki azt hiszi csak az övé ez a forum!!!! és csak azért jött létre akinek sikerült ics re frissítenie az nézegethetheti és várja a cm et nem??
-
dinnje
aktív tag
válasz
nagyfejü #19246 üzenetére
A build.prop fileba beírod a következő sort: "qemu.hw.mainkeys=0" (körmök nélkül). ezek után a beállítások/rendszer alatt lesznek a beállítási lehetőségek (bátran lehet próbálgatni, mert sok mindent lehet állítani, de fejből nem tudom elmondani, most nincs kéznél a zalkatel). Valahol be lehet kapcsolni,h a kikapcs menuben bent legyen a kiterjesztett képernyő lehetőség, amit bekapcsolva oldalrol be lehet úsztatni a menugombokat. plusz be lehet kapcsolni a szovtveres gombokat,csak az alapértelmezett 3 helyett be kell kapcsolni egy 4-et, mert fektetett módban elcsúszna.
-
helixP
nagyúr
válasz
bigman001 #19259 üzenetére
Fogadd már el, hogy a Te a telódon nem lesz hivatalos ICS. Totál kuka ez a fórum mióta megjelentél. Baromi türelmes emberekkel vagy körülvéve, akik már egy hónapja próbálnak felvilágosítani arról, hogy nem fog menni, amin szenvedsz.
Mióta itt vagy, nem tartasz be alapvető szabályokat sem.És tudom, én vagyok a topic-mumus. -
ViCk980
tag
válasz
bigman001 #19254 üzenetére
Egy próbát megér. Nyilván nem fogják ingyen megcsinálni de még mindig olcsóbb mint egy halott lelefont pótolni.. Mert amiken most te gondolkodsz azoknak 90%< a valószínűsége..
nand -back up nem járható út.. ha netán sikerülne felenni valakiét (nincs aki kiadná szerintem) végleg lelövik a hálózatról..
Külömböző romokban szezont a fazonnal kavarni szintén halál ha csaknem vagy B@gyusz szinten, de ekkora ideget szerintem ő sem akar..
Végül..Tegnap írtad az egyik hozzászolásodban, hogy valamelyik rom-al az otu 70%-ig elment...ami azt jelenti, hogy már volt a gépeden egy letöltött ICS ami nem jutott el a telefonodig.. na ott kellett volna egy kis türelem volt már ennél a típusnál, hogy 4.5-órába telt mire 70%-ról felment 100%-ig ami ugye azt eredményezi, hogy a frissítés megtörtént..
-
ViCk980
tag
válasz
bigman001 #19250 üzenetére
Bocs a beszólásért, de szerintem inkább vidd be szervízbe..Te is jobban jársz + az a pár hatalmas türelmű ember aki segítene neked és minden nap elmondja újra és újra szinte ugyanazt...Amit te vagy nem veszel figyelembe vagy csak @&ĐŁä$ߤ...
De ez csak szerény véleményem... Jóccakáát!
-
bigman001
tag
Itt van a OT995-V60Q-SE zip hátha tudnak a tudósok kezdeni vele valamit, hogy a bootloadere végett valahogy feltoljuk a gyári Ics-ét [link]
-
jecsy1
újonc
Üdvözlet nektek!
3 hete van egy ilyen ot995 öm, ICS van rajta, igy vettem. A GPSt szeretném javitani a megadott GB-s Gps.conf fileval.
De sajnos sehol nem találok ilyenre.
Tudna valaki segiteni ebben?
Köszi előre is. -
namerke
tag
válasz
bagyusz #19231 üzenetére
Köszönöm a munkád bagyusz!
Tűkön ülve várom. Találkoztam egy érdekes "feature"-el, amit már elvileg 10.1-es CM-ek óta lehet a romokban használni. [Itt található róla videó.] Gyakorlatilag a CM saját Pie Control lehetősége, amire bár vannak alternatívák, azokhoz általában saját launcher kell és eszik a memóriát. A kérdésem tehát az lenne, hogy elő tudjuk-e csalni az általad kiadott ROM-okban ezt a funkciót?
-
bagyusz
őstag
Nos a cm10.2 gyakorlatilag egy szintre került a cm10.1-l, ami azt jelenti, hogy javítva lett a zseblámpa app, 720p felvétel, valamint BT. Az egészben csak az a bökkenő, hogy nem tudom feltölteni mert nem vagyok "olyan használhatób" net közelben, de ha minden igaz akkor köv héten update.
(#19230) kgymac: Nem-nem. A telóban található 2gb-s flash chip (nand) mentésről van szó. Ami értelem szerűen 2GB-s lesz a mentett image állomány.
-
kgymac
őstag
válasz
bagyusz #19226 üzenetére
Nand alatt csak az nvram-ot érted,
Mester
? Én a teljes rom+nvram-ot. A droid dual sim topic tele van olyan esetekkel, amikor valaki cserélt (mtk proci miatt) preloader-t és többet nem indult. Ráadásul a telefonhoz valót égettek, mentésből. Ebből kiindulva nem hinném házilag kivitelezhetőnek alcán sem a dl-be belebuherálást.
-
törölt tag
válasz
bagyusz #19219 üzenetére
Egy aprócska tapasztalat: ha a készülék id-t (abcd1234 az ot-nek) átírod,akkor már nem enged fel semmilyen gsm-re. Imei viszont boxon kívül csak 1 progival írható,a többi nem írhatóként veszi. Ha a nand-ba beletartozik az amss is,akkor viszont kb 3-4 reboot és behal a teló. Más amss-el nem megy. Kipróbáltam.
-
bagyusz
őstag
válasz
bigman001 #19216 üzenetére
Ha ebből nem szűrted le akkor sajnálom.
Nincs rajta semmilyen 'nyilvános' adat, kizárólag nem publikus lenne, ha lenne, mert az sincs. Nem győzöm hangsúlyozni az Imei szót. Tételezzük fel, hogy egyszer csak 3-4 ember egy imei számon jelentkezik fel a gsm hálózatra, ilyenkor mi van? Jó nincs, az biztos.
Ettől függetlenül az sem biztos, hogy felbirod rakni a nandodt mert még senki nem próbálta.
(#19218) Fakirr1: Az már letudva.
-
bigman001
tag
-
bigman001
tag
Én javaslom mindenkinek, Fakinak is a Blogját ugyan úgy mint Bagyusz oldalán van, hogy lehessen támogatni egy pofa sörre, mert nagyon megérdemelné!
-
törölt tag
válasz
bigman001 #19209 üzenetére
Mondjuk teljes nand mentés: benne van az imei-től kezdve a teló belső memójában akkor lévő telószámokon át az e-mail címekig minden. Ez nem publikus. Nem mellékesen: rögtön töröltem,amikor a tulaj szólt,tőlem még vinyó helyreállítással sem kapja meg senki.
Hokins(19208): nyomd meg a hang le+bekapcs gombokat a 820-on
. Update indul6
-
axer6907
csendes tag
Sziasztok, nem tudjátok miért nem lehet bagyusztól tölteni?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #19200 üzenetére
Én is "elkeveredtem" ..
Hokins: qltsar-nak NINCS v60-as backupja,a nand mentés másé volt és nagyon nem publikus.
Axer: mert lehet pl szerver karbantartás pl...
Rom csere/javítás általános költői kérdése: összefoglaló elolvasása????? Ott még a hülye blogomhoz is van link..pl..meg a romokhoz..meg az xda-ra..meg ezer HASZNOS helyre. Ehhez egy nehéz feladatot kell megoldani: EL KELLENE OLVASNI!!
Sorry a kiabálásért,melózom,telóról írok..
-
bigman001
tag
válasz
#35202114 #19202 üzenetére
Innen sajnos kipróbáltam mindent mondjuk lehet nem jól, te melyikre gondolsz ?? a másik olvasd el a fakir blogot neki is ilyen a bootloadere neki is átküldte ezt a nand mentést a v600 as nagyon macerás ezt is említsd neki! Ha sikerül amit esztek isztok......
jaaaaa és köszönöm!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Godzilla6 #19201 üzenetére
Backup file-t CWM Recoveryben a restore menüből tudod felrakni.
A backup mappának a megfelelő clockworkmod mapppában kell lennie az SD kártyán.
Ha backupot zip-ben találsz a neten azt kell kibontani, belül lesz egy mappa, azt a mappát tartalmával együtt bemásolod a clockworkmod/backup mappába és akkor majd látja a CWM Reecovery.Ha zipből kicsomagolod, ne nevezd át a mappát bármilyen hülye neve is legyen.
És csak megbízható forrásból származó bakupot állíts vissza.
Nekem ennyi jutott eszembe...
-
Godzilla6
tag
válasz
Milestone2 #19200 üzenetére
most a cm10.1 van fennt.a gyári rendszer össze omlott akkor csak a fekvödroid jött be.és amikt találok a neten backupot azt hogy tudnám feltenni mert például most feent van a cm10.1. bekapcsolom az usb táat de nem tudok semmit átrakni a telefonomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!