- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentolka
senior tag
válasz
bigman001 #19281 üzenetére
No, azért a CM10.1 összes eddigi - bagyusz féle - verziója megy a GB bootloadereseknek is, ha felrakják egy másik nagyrabecsült fórumtag - loosht - patch-ét.
Egy ideig, én is próbálkoztam a hivatalosan ICS-re frissítéssel, de aztán hagytam a francba.
Tényleg! Loosht, a 10.2-höz lesz ilyened?
-
törölt tag
válasz
bigman001 #19281 üzenetére
Azért kicsit másabb otthon,mint szervízben. Amikor van nálam alca,próbálkozom én is minden progival,egyebekkel,hátha sikerül.
Nem mellékesen: cm-et Bagyusz csinálja,amit a saját idejéből,kedvéből és pénzén fejleszt a saját telójával. Ha az ics bootloaderes,akkor arra. Ha ez valakinek nem tetszik,akkor a: ne használjon/akarjon cm romot; b: írjon bootloader/ramdisk patchet és c: vigye szervízbe,hogy legyen ics bootloadere. A többi személyeskedésre:ha valaki(akárki) folyamatosan nekem nem tetsző módon jellemez engem,akkor én egyszerűen nem figyelek rá. Inkább,minthogy összevesszek olyannal,aki esrtleg kiránthat a szarból később.. Ez persze privát véleményem,ha nem tetszik,max megölsz miatta
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest