Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #175 üzenetére
Itt egy személyeskedés mentes válasz az időn túlról, látom régi már a kérdés:
Idegenekkel lakni általában szar. 18. éve lakom albérletben, ebből kb. 8-9-et idegenekkel laktam együtt.
Ha szerencséd van olyan lakótársat/lakótársakat fogsz ki, aki hasonló habitusú, életritmusú, esetleg korú mint te, de általában nem ez a jellemző. Degenerált lakótársból nekem elég sok jutott sajnos. Aztán ki tudja, biztos van aki számára meg én voltam degenerált. Én ma már inkább fizetek többet, csak ne kelljen mással együtt laknom, ne kelljen senkihez alkalmazkodnom, senkinek a fejét néznem amikor kitévedek a közös helyiségekbe, és éppen olyanom van. -
Freiherr
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #175 üzenetére
Szerinted milyen lehet egy vadidegen emberrel élni? Szar.
Attól hogy valakit kirabolt a lakótársa, nem jelenti azt, hogy téged is kifognak, idióta kérdések ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest