Új hozzászólás Aktív témák

• Zitalein

csendes tag

Én is! én is! én is!
    Szerintem teljesen igaza van annak, aki bármilyen keresésével fórumokat vesz igénybe. Ezért van az Internet, nem?
    Én is albit keresek az Orczy tér közelében (24-es, 28-as vili vonala, vagy 83-as troli útjába eső részen is tökéletesen megfelel).
    SÜRGŐS LENNE!
    szept. 13-ig muszáj Bp-re költöznöm, de addig nem valószínű, hogy megjelenek háztüzet nézni, mert ahol lehet igyekszem redukálni az 500 kilométeres utazásaim számát.
    Álombérlő, aki meg se nézi, mit vesz - ugye?
    1 gond azért mégiscsak van: mindössze 3 hónapig maradnék (max. Mikulásig) - betanulási időszak idejére.
    Meg hát nem is nagyon vagyok eleresztve: jelenleg még pályakezdő munkanélküli vagyok, csak 14-től kezdve leszek alkalmazott. Kb. 25+rezsihányadra gondoltam. Ebből az is kiderül, hogy kizárólag lakótárs lennék, teljesen üres lakások nem érdekelnek.
    Viszont ugyanezért jó pont, hogy akár a távolabb továbbtanuló gyerek 1szobáját is ki lehet adni nekem, mire hazajön karácsonyozni, addigra én már lelépek.
    A helyzet sajátosságaiból adódóan a lakhatáshoz szükséges bútorok megléte elengedhetetlen. (hűtőszekrény, mosógép + a többi fakultatív)
    Ilyen feltételek mellett tud valaki segíteni?
    Lehetne telefonra kérni az értesítéseket? (20)510-2106
    Vagy emil? zitalein@cia.hu
    Magamról bővebb infókra az aláírás utal.
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés