- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zitalein
csendes tag
Én is! én is! én is!
Szerintem teljesen igaza van annak, aki bármilyen keresésével fórumokat vesz igénybe. Ezért van az Internet, nem?
Én is albit keresek az Orczy tér közelében (24-es, 28-as vili vonala, vagy 83-as troli útjába eső részen is tökéletesen megfelel).
SÜRGŐS LENNE!
szept. 13-ig muszáj Bp-re költöznöm, de addig nem valószínű, hogy megjelenek háztüzet nézni, mert ahol lehet igyekszem redukálni az 500 kilométeres utazásaim számát.
Álombérlő, aki meg se nézi, mit vesz - ugye?
1 gond azért mégiscsak van: mindössze 3 hónapig maradnék (max. Mikulásig) - betanulási időszak idejére.
Meg hát nem is nagyon vagyok eleresztve: jelenleg még pályakezdő munkanélküli vagyok, csak 14-től kezdve leszek alkalmazott. Kb. 25+rezsihányadra gondoltam. Ebből az is kiderül, hogy kizárólag lakótárs lennék, teljesen üres lakások nem érdekelnek.
Viszont ugyanezért jó pont, hogy akár a távolabb továbbtanuló gyerek 1szobáját is ki lehet adni nekem, mire hazajön karácsonyozni, addigra én már lelépek.
A helyzet sajátosságaiból adódóan a lakhatáshoz szükséges bútorok megléte elengedhetetlen. (hűtőszekrény, mosógép + a többi fakultatív)
Ilyen feltételek mellett tud valaki segíteni?
Lehetne telefonra kérni az értesítéseket? (20)510-2106
Vagy emil? zitalein@cia.hu
Magamról bővebb infókra az aláírás utal.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest