Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
up
-
Sziasztok!
ASUS A7n8x-e deluxe alaplapom van és az a gond, hogy az integrált hangkártyán a windows lenémítja a mikrofont.....
kb. egy hónapja van ez, egyszerűen a hangbeállításoknál a felvétel menüpont alatt a mikrofon elnémítás pontból nem lehet kivenni a pipát.....(tehát hiába nyomkodom, ott marad)
AC97-es az audió asszem
az az érdekes, hogy kb egy hónapja még vígan skypoltam, aztán most mikor megint akartam, egyszerűen ezt csinálja.....
ha van valakinek valami tippje, azt köszönettel venném!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest