- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
Aktív témák
-
silverlightx
tag
próbáld ki egy másik alaplapban!!! ha a speaker nem sípol semmit lehet hogy alaplapod elromlott teljesen de nem biztos!!! de azét próbáld ki egy másik lappal!! vagy a videokártyát!!! de próbáld ki hogy egy pár dolgot kiveszel a lapból ( videókártya , memória) és úgy kapcsold be aztán egyenként próbáld meg mert valahogy meg kell keresni a probléma forrását!!!
-
Kenvelo7
tag
Hello
Lenne egy problémám, vettem egy gépet itt ph-n átraktam egy ujj házba (előtte nem próbáltam ki egyben) És amióta átraktam minden be van kötve ahogy kell azt hiszem, és az alaplapon világít a led meg mennek a ventik iscsak sehol semi kép.A vinyója a gépnek lehet hibás de kipróbáltam egy másik vinncsivel is de azzal is ugyan ezt produkálta.Szval megy minden ventillátor speaker nem csipog de semmi kép.
A konfig.: Asus m2n sli delux
Amd X3 8450
asus eah 4650 512mb
plus vinyó meg egy dvd iró.
Légyszi segítsen valaki.
Előre is köszönöm. -
sanchopapa
csendes tag
Athlon II.x2 250 procit vettem és az *stennek nem műxik az alaplappal(Gigabyte GA-M720-us3) pedig elvileg am3 ready. Biost már frissítettem,help !!
-
baricsz
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4 üzenetére
Igen elolvastam..
De most jöttem rá, hogy jól beszo****tam magam
Mert a GA-8I848P775-G Rev 1.1 -es alaplap támogatja csak ezt a procit, és nekem GA-8I848P775-G Rev 1.0 s van. :SNah mind1.
Azért köszi még egyszer a segítséget! -
(Darkwood)
őstag
Látom, hogy egy külföldi oldalon is próbálkoztál és ott írták, hogy:
"The pentium D is a DUAL CORE 775.
the GA-8I848P775-G does not support P dual cores, only P4.
The RAM needed for a P D is DDR2,
It is possible to make it work with DDR1 @400Mhz, BUT ITS HARD.
ps, UPGRADE TO F4 BIOS .
do the bios flash within windows, with your OLD CPU.
dont forget the thermal compound."Gondolom olvastad?
-
baricsz
csendes tag
válasz
(Darkwood) #2 üzenetére
Köszi!
Azóta kipróbáltam már F4 es BIOS frissítéssel is, azzal is sikertelen volt a mutatvány.
-
(Darkwood)
őstag
Itt kérdezz rá: [Nagy Gigabyte topic]!
Egyébként próbálj meg egy másik frissítést!
-
baricsz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte [GA-8I848P775-G] alaplapom, amiben egy Celeron D 341 es proci volt.
Tegnap szereztem egy Pentium D 930 as procit. A Gigabyte oldalán azt írják a [CPU Support List] -nél, hogy F3 as BIOS tól támogatja ez az alaplap ezt a procit. Felfrissítettem a BIOSt beraktam az új procit, és amikor bekapcsolom, akkor se kép se hang. Kikapcsolni is csak úgy lehet, hogyha kihúzom a tápot..
Nja és a proci mielőtt elhoztam, még ment.
Mi lehet a probléma?Előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest