Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
(......Valószínüleg mással fogom bepakoltatni.)
csak nyugalom. menni fog!
)) éppen tegnap pakoltam át egy codegen ház tartalmát egy ch. dragon nagytoronyba. nem mondom kellett hozzá pár óra, de megérte. én is előszőr csináltam.
most megy szépen. arra figyelj, hogy az előlap drótjai a megfelelő helyre menjenek, mert esetleg nem fog beindulni, és keresheted, hogy mi a hiba. ( egyébként, se a régi, se az új házban nem voltak gumigyűrűk, a távtartók és a ház oldala között, pedig azok mind a kettőnél gyárilag kerültek oda!! úgyhogy sztem hajrá!!
)
(természetesen az összes eszköz is amit kiveszel a lapból, a saját helyére kerüljön vissza, hacsak nem akarsz mindent újra telepíteni)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- KONZOL beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BestBuy topik
- Mercedes topic
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Formula-1
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)) éppen tegnap pakoltam át egy codegen ház tartalmát egy ch. dragon nagytoronyba. nem mondom kellett hozzá pár óra, de megérte. én is előszőr csináltam.