- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof93
senior tag
válasz
tomszli11 #36252 üzenetére
Márna biztos hogy nem fér el benne. 1db betta / 2-3 sparkling gourami / ~8-12 chilli/axelrodi rasbora, esetleg galaxy rasbora szerintem elmegy, persze nem mind egyszerre. Ezek elég kényes halak tudnak lenni, vigyázni kell a paraméterekre és legyen úszó vagy víz fölötti növény. Sajnos magyarul nem tudom a nevüket.
+ még lehet csigát és rákot tenni melléjük. -
szat8
tag
válasz
Ha nem ragaszkodsz a halakhoz, nagyon szép cseresznye garnélákat vehetnél bele, azoknak szuper méret a 25 liter, és nem nehéz őket tartani, sőt akár szaporodhatnak is.
Vagy akár pár picike békés hal mehet a garnélák mellé, mint pl a chili razbóra.
De összességében könnyebb egy kicsit nagyobb akváriumot fenntartani, inkább olyan 50-60 liter körülit, mert az nem olyan érzékeny, és akkor nagyobb a hal választék is. (Tudom, nem ez volt a kérdés, de kezdőként is könnyebb 60 literrel boldogulni, mint 25-tel.)Szerk.: kolléga megelőzött a chili razbórával.
Nekem a habrosus-szal nem volt szerencsém, másfél év alatt mind a 6 elpusztult egyesével, de lehet, hogy csak én szúrtam el valamit. Amúgy aranyos kis halak. De ha talajlakó halat választasz, figyelj rá, hogy az aljzat ne éles szemcsékből legyen, mert akkor megsérül a bajszuk és elpusztulnak. -
Alg
veterán
válasz
Azoknak inkább 100-150 liter körül lenne jó...
Esetleg pár chili razbóra vagy hasonló nanohal, pár törpe pácélosharca (corydoras habrosus, pygmaeus) vagy egy db betta.
De egy ilyen pici akváriumot szépre megcsinálni és szépen is tartani nem könnyű, jóval nehezebb mint egy 60-100l körülit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!