- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz bringasisti #33479 üzenetére
Tegnap az egyik platti pusztult el, a betta is nagyon inaktív, kb csak az oldalán fekve pihen, csak néha mozog. Van egy 5l-es kis akváriumunk abban volt a betta, míg nem vettem meg a nagyobbat. Van értelme őt elkülöníteni abba? Ő volt az első hal, karácsonyra kapták a gyerekek, jó lenne ha tudnék legalább rajta segíteni.
Viszont úgy látom hamarosan szükség lesz a teljes, fertőtlenítésre és újraindításra. Amit írtál a növények timsós fürdetéséről, azt fejtsd ki lszíves. Gondom célszerű az akváriumba, mikor már halak nincsenek. Mennyit, mennyi ideig, stb...?
Medence, szűrő és melegítő fertőtlenítésre a domestos oldatban való áztatás ismegfelel? -
pjen
félisten
válasz bringasisti #33479 üzenetére
Hát ez az édesvíz érdekes.Évekig tartottam tubifexet wc tartályban,jártam és néha még most is elmegyek élőbolhát halászni napsütötte pocsolyákhoz.A kis bettákat mindig kávézaccon szaporított mikróval etettem.Olyan igazán nagy gond sose volt.Most leginkább fagyasztottal etetek,de nem mosom ki,a halaknak minden részükre szükségük van.Egyébként nem volt vita,nekem ez vált be,Neked az.Én csak hobbiból csinálom,ha 1-2 hal megdöglik veszek másikat,de nem szoktak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest