Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
kymco
veterán
Na jó, a hétvégén kísérlet lesz!!! :)
-
Husky
aktív tag
A gugli talált egy ilyet, hogy http://www.ezermester2000.hu/2003/06/hidromasszazs.htm ...
semmi értelmes nincs benne, viszont utal arra, hogy vannak direkt akrilkádakhoz
kifejlesztett tisztító/fertőtlenítőszerek... ha nagyon biztosra akarsz menni, esetleg
érdeklődd körbe ezt...
(Én viszont előbb kipróbálnám a súrolószermentes megoldást. Bármit, ami nem
karcol. És kipróbálható a kád eldugott részén. Ja, a sósavval vigyázz, mert a fém
lefolyót természetesen megeszi vacsorára... :) ) -
Husky
aktív tag
Vízkő ellen sósav. Műanyagot nem bánt. Persze csak gumikesztyűben. ;] ... Elvileg
ecettel is lemegy, csak az meg büdös és lassú. (Próbáld ki a leglágyabb tisztítót
valahol a kád legeldugottabb részén, ahol nem nagyon látszik. De sztem se kellene
bántania a kádat.) -
Yaye
őstag
Jó, bevallom, nekem sem akril kádam van otthon. De hát az istenért, azért az akril szaniter nem épp újdonság, milliószám van Európa-szerte, nehogy már most kiderüljön hogy nem lehet őket pucolni a direkt fürdőszobába szánt folyékony tisztítószerekkel... Szvsz a folyékony ''súroló''szereket pont azért találták ki, hogy kényes műanyag felületeket, amikert a súrolópor szétkarcolna, lehessen tisztítani velük. Ha a teljesen általánosnak számító akril kádakat nem lehetne velük pucolni, az egyfelől tök gáz lenne a termékre nézve (használhatatlan lenne), másrészt az ilyesmit rá kell írni a csomagolásra.
-
kymco
veterán
Csak én vagyok ily burzsuj, hogy ilyen kádban pilledek esténként? Nincs senki, aki hasonlóban áztatja csülkeit?
-
Yaye
őstag
Nem vagy túl óvatos? Szerinted milyen hatása lenne a piaci helyzetére mondjuk egy Henkel-nek, ha a fürdőszobai tisztítószerei szétmarnák a fürdőkádat?! Hiszen többek között épp arra valók hogy ilyesmit pucolj velük. És a logika is ellene szól, mind a fürdőkád-, mind a tisztítószergyártók szemszögéből nézve. Én tuti tök nyugodtan nekiállnék vmi karcmentessel, miután meggyőződtem róla, hogy a csomagolásán biztosan nincs föltüntetve, hogy nem lehet vele műanyag cuccokat pucolni.
Aztán ha mégis szétmarná (ami szerintem kizárt, de amilyen szerencsém nekem lenni szokot... :D ), akkor jöhet a fogyasztóvédelem. -
kymco
veterán
UP
-
kymco
veterán
Tudja valaki, hogy mivel lehet károsodás nélkül akril kádat tisztítani? Azt gondolom, hogy karcmentes tisztítószerrel nem. De a vízkő miatt a ''korszerű'' egyéb fürdőszobai tisztítószerek tartalmaznak savakat (citromsav, foszforsav ...etc). Melyik nem teszi tönkre a kád fényét?
Köszi előre is a választ!
Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest