- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
ferkow11
csendes tag
válasz
demeterloran #9789 üzenetére
Beszéltél vele róla??Mert én már sokszor üzleteltem a sráccal és nagyon Fer volt!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9784 üzenetére
Ok akkor nem ért még rá a kártyámra...!Akkor viszont a mostaniért elnézést!De nemtudom ezt miért nem a megbeszéltek szerint csináltad miért kellett az a pár kedves szó..!Téma befelyezve az én részemről!Remélem hamar ráér a számlámra!sziasztok!Oczu köszi a segítséget!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9777 üzenetére
LoooooL kérem tőle a képet ez a válasz
em otthon vagyok igy nehéz lesz..!
Teee ha befizeted az én bankmnál a számlámra egyenessen és nem utalod másikról azt max 2perc mulva megkell kapnom ezt ugyanugy fizetted be ahogy a boritékba is beletetted....!!!Te senkiházi tróger te majd most megfogod tanulni...!
-
ferkow11
csendes tag
Oczu tudom h ma nyitottak de azt monta bemegy a bankomba és befizeti a számlámra nem utalja hanem befizeti annak max 2 perc mulva a kártyámon kell lennie de ahoz képest h több mint 2 hete huzza halasztja és ma azota nemis jelentkezett,.,!
Vicc 2ezerért... ááá tiszta szégyen!Tiltsátok ki vagy csináljatok valamit kérlek titeket amig meg nem fog kárositani valakit renjdessen 20-30-40 ezrekkel!Ez egy szélhámos!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9762 üzenetére
Oké... ma sem jött a pénz ahogy azt gondoltam!!2000ft os ember ennyi neki a becsület csináljatok már valamit vele!!!!!IP bann vagy valami titsátok ki innen ezt a szemétládát lehúzós 2ezer ft os ember!!!Légyszives valamit csináljatok vele mielött nagyonn pénzzel lehúz valakit!!!Gaaabeeesz user-ről van szó!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9719 üzenetére
Itt az ujabb fejlemény az ügyemben!!Azt irta tegnap hogy nemtudja hogy keveredhetett el a pénz de ma utalja midnenkép a számlámra..!Irok neki h na utaltad a pénzem??Erre:"Bocsi de 3 után már zárva volt a bank..."
Vicc ez az emer!Ujra csak azt tudom mondani hogy nagyobb értéknél nagyon de nagyon vigyázzatok Gaaabeeesz-al!!!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Tudod te is h annyi volt benne... csak azt gondoltad hogy a kis hülyegyerek ugyse tud semmit csinálni!
na mindegy befelyeztem holnapig aztán ha nemjön a többit a nagybátyámra bízom!szia
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Sztem én voltam aki egyből postázta a megbeszélt terméket és küldtem az azonositó számot egyből..!Na mindegy holnap várom a pénzem!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9717 üzenetére
Oké ez tiszta de napokig nem irsz vissza amikor meg a levelet kibontottam egy papirba 500ft volt belecsomagolva a levél érintetlen volt...!Holnap jöhet a 2000!És irok amint megkaptam ide!helo
-
ferkow11
csendes tag
Sziasztok egy nagy feketét szeretnék adni Gaaabeeesz-nek filléres ember...!MEgbeszéltünk egy csereberét tartozékokról volt csak szó szerencsére mondta h egy napon adjuk fel midnenképpen és küldjük az azonositó számokat!Én amint feladtam elküldtem neki!Irtam neki h remélem ő is feladta.. estére irt hogy sajnos nem volt ideje majd holnap másnap irok neki feladta e nemadta fel mert elromlott a kocsija!Rá 2 napra irt h feladta erre ma kihozzák.. 2500ft ból 500ft volt benne a boritékban..!Kerüljétek el messzire a srácot neemis a pénz a lényeg hanem a becsület hogy vannak ilyen emberek 2000ft ért égetik magukat beszéltem a szomszédjával megtaláltam iwiw en és mondta hogy ilyen család ez...!!Szóval nagyobb értéknél nagyon vigyázzatok!!!!Nekem van ott a környéken rokonságom nem a 2000ft a lényeg mert ha azt irja h szegények vagyunk nemtudom küldeni azt a 2000 et majd ha meglesz küldöm mondtam volna h ok jön ugyis a karácsony...!!!De h ilyen gerinctelen legyen...!A becsület miatt odaküldöm a rokonaimat kicsit had beszélgessenek!A szomszédja is azt mondta h egy gerinctelen ember...!NA erről ennyit tanuljatok ebből!!!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
henry1998 #7795 üzenetére
Megjött a csomag "Tecumama" felvagy jelentve fenyegetésért és mert megkárosítottaál 31600ft-al+egy SE k850i-vel!Köszi szépen hogy belehajszoltatok h vegyem vissza!!!Levan fényképezve postásom elött és jegyzőkönyvezve kanizsán találkozunk rendőrök is felvették a jegyzőkönyvet 4-embert innen is hívni fognak kihallgatásra!!!Sziasztok!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
henry1998 #7770 üzenetére
na de tényleg befelyeztem sőt a Prohardverezéstől is elment már a kedvem!!!!egyet megmondok engem 1fillérrel nemfogsz behuzni tudom az igazam ha gondolod hozzd le a JOGERŐS SZERZŐDÉSSEL a telefont és visszafizetem az ott megállapodott árat!
Innentől 1 betűt nemvagyok hajlandó irni és a Prohardverezést is befelyeztem!üdv
-
ferkow11
csendes tag
Tőlem mehet rendőrségre honnan tudjam nem e ketten fogtak össze ellenem???Nálam mondom jó volt telefonáltam is róla beis kapcsoltam!Pár dolgot akkor mondj el nekem henry1998 ki erőltette a postát és ki mondta h személyessen lenne jó????És hogy tudtam bekapcsolni ha az 1-es bill sem müxik???hmm
-
ferkow11
csendes tag
válasz
jerry311 #7767 üzenetére
Látom van itt még értelmes ember...!Köszi szépen!Sajna nem irtam fel de nekem ügyvéd rokonom is ezt mondta hozza le a jogerős szerződést és utána fizess neki!!!Mert havert is huzták ilyesmivel le előre utaljak neki el 30 ezret...pff mi vagyok én madár??
Volt itt már kb 60-70 üzletem naponta telefonokat adok veszek cserélekmindent letesztelek!!!Soha senkinek semmi problémája nem volt velem!!Köztük TAG-ok is voltak meg akik már nagyonrégóta üzletelgetnek!!Érdekes ez a dolog nagyon meg azis hogy amint elcseréltem azzal a sráccal a henry1998 egyből ráment és csak a postát erőltette..!Mondom a pin-kodom 1-essel kezdődik ha azsem müxik rajta én hogya fenébe kapcsoltam be a telot??Rendkivüli képességeim lennének??
-
ferkow11
csendes tag
Milyen szándékos átverésről beszélsz te????aztsem tudod mi volt vag ymi van aztsem tudod hol vagy mit szolsz beleolyan ügybe amiről nemis tudsz semmit csak az egyik fél amiket összehord!!Én amikor megkaptam a tleefont telefonálgattam is róla sőt ami kártyát beletettem a pin-kódja is 1-essel kezdődik (ami álitóllag nemmüködik rajta) érdekesség még hogy megvettem a telót henry1998 egyből irt nekem hogy cseréljünk mindenkép erőszakoskodott szinte hogy cseréljem el vele mondtam neki hog ypostán nem szeretek cserélni ott a beszélgetés is!!!!!!! Irtam neki személyessen cseréljük el minden nap szinte irt h neki posta is ok!!!Mondom jolvan akkor cseréljünk el!Elcseréltük nagyon érdekes volt hogy a sráctol megvettem nálam jó volt és henry egyből lecsapott rámintha ig ylett volna kitervelve az egész dolog!!!Mondom én telefonáltam is róla áálitolag a 0-se jó rajta meg az 1-es se akkor hogy tudtam bekapcsolni?
1-essel keződik a PIN kodom!Én mit vallottam be??Azt mondtam neki jó ha nem müködik ez a pár gomb vidd el GSM be megcsinálják és az anyagiakat rendezzük!!az hogy ő közben lebeszélte a sráccal akitől vettem a telot h mi tkell mondania az már nem rám tartozik!!!!Mert érdekes modon ő már aztis tudta kitől vettem a telot!
Ne legyetek ennyire naivak!És a másik félt is hallgassátok meg!!amugy mondtam h küldje vissza az nemjó neki előre utaljam el!!!Erről ennyit tényleg nem kívánok a dologgal foglalkozni csak ne huzzátok rám a vízes lepedőt mert ha nem müködne az 1-es meg a 0 nemtudtam volna vele telefonálni sőt bekapcsolnise tudtam volna!!!Üdv
-
ferkow11
csendes tag
válasz
sasa311 #7744 üzenetére
És ki mondta azt hogy én nem veszem vissza?????Csak ő többet akar kihozni a dologból mint amennyi járna neki...!!!Én mondtam aztis neki h megcsináltatom vagy visszaveszem!!!Nem ő eröltettte hanem én mondtam neki!!!!!!Amugy meg én 14 leszek öcsém 12.. eről ennyit!amint itt a telo leváltom de ha behuznak akkor jöttök ti is kihallgatásra!üdv
-
ferkow11
csendes tag
Bocsássatok meg h most tudtam csak irni ide!Szóval ez az álitólagos anyuka akivel cseréltem a telefont...!Kb 40x felajánlottuk neki hogy vigye el gsm boltba a telot javitassa meg és küldöm rá a pénzt!!Kb 3000ft-os hibán veszekszünk!!!Mert leges legroszabb esetben is egy billentyű fóliát kell cserélni ami a billentyűzet alatt van és tökéletessek lesznek a gombok mondtam csináltassa meg és kifizetem csak ne tartsa terrorba a 12 éves kisöcsémet!!Aztis irtam neki hogy van 30 ezer ft om és semmikép nemakarom h ők szivják meg küldje vissza és kifizetem és amint lesz oylan telom ami neki megfelel azt 30 ba odadom neki!!!!Eztis kb 30x leirtam neki!!!!Arra h küldje vissza utánvéttel a válasza ez volt Utald előre el a pénzt...!Most akkor?Én utaljam el előre 30 ezret kitudja lehet az nemis az a telefon ami nálam volt!!!!!!Lehet hogy azzal az illetővel fogtak össze hogy lehuzzanak akivel én pár nappal elötte cseréltem a telot!!!!Vannak itt érdekességek!!!Mindig tisztességes becsületes voltam világ életemben de ha a 12 éves kisöcsémet megfenyegetik azt nem hagyom!!A levelet igen egy ügyvédúr írta aki a rokonunk mert nem bírja ő sem ezt elnézni hogy 3ezer ft-on veszekszik meg fenyegetőzik!!!Neki semmi nemjó!!Csak az ha én elutalok neki 30 ezret ezzentúl innentől nem foglalkozom az üggyel!!Menjen jelentsen fel nyomtassa ki az egész prohardvert!!!De a kisöcsémet akkorse kerestesse meg senkivel mint ahogyan irta!Johogynem 12 éves kisgyereket akartok behuzni!!Menj bizonyitsd be azt h az az én telefonom volt és nem csak pénzt akarsz kicsalni innentől mindenki döntse el hogy ki a CSALÓ!!!!!!Erről ennyit!!!Innentől ide sem irogatok én!Üdv
-
ferkow11
csendes tag
válasz
henry1998 #7704 üzenetére
Vigyázzatok a henry1998-al egy lehuzós csaló banda sajnos énis bedöltem nekik!!!!!És itt probál bemocskolni de azért hála a jó istennek nekem rangom van már itt és pár Őstag is rám írt akikkel üzleteltem már hogy elintézik és kipaterolják innen!!!!!!Sajna most vettem észre hogy itt probál bemocskolni!!!Utánam lehet kérdezni akikkel eddig sokat üzleteltem ha kellenek nevek kb 40 et ide irok akiknél informálódhattok rólam!!Erről ennyit nem irogatok többet ide!Ezekről a henry1998-ról annyit h Megfenyegették az öcsémet aki 12-éves kisfiú és azóta a gyerek sír meg foglalkozásokra kell járnia!!!!Ennyit rólatok!Tőlem több pénzt nem csalsz ki!!!VIGYÁZZATOK nagyon vele!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest