- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
kanarik
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #11795 üzenetére
Gaaabeeesz urral történt üzletünk története a következö:
Az üzletünk megkötése után jelezte,hogy rossz a vga a gépben.Mondtam ok,kicserélem,vagy visszacsináljuk a bizniszt.Azt mondta,oké.
Másnap kiderült,szétszedte a gépet!! Furcsállottam is,hogy nálam jo volt minden,söt,ki is probálta...erre mondtam,hogy akkor nem vagyok hajlandó tovább tárgyalni az ügyről,pedig visszacsináltam volna elötte!! Mindenről megvan az ÖSSZES sms.
Viszont ö folyamatosan zaklatott (minden hivás és sms megvan a hiváslistámban).
Végül hogy legyen már nyugalmam,felajánlottam neki 10.000 Ft-ot,amit jan.14-én 12.11 perckor el is utaltam,meg is kapta az sms-e alapján.Azota béke és nyugalom.
Ennyi a sztori...ja nem egészen!!
A hirdetésében szereplö laptopban,amit adott cserének az enyém helyett,rossz a dvd rom,amit smsben el is ismert (megvan),valamint nem 256 hanem 128 Mb-os a vga....(hirdetése: http://hardverapro.hu/apro/fujitsu_pa2510_elado_ajandekkal/hsz_1-50.html) viszont én nem voltam hajlando további vitákba bocsájtkozni ezek után ezzel az emberrel...aki szétszedi a gépem,utána meg közli,hogy rossz és cseréljük vissza...
Szoval akkor ki kit vágott át?! -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #11795 üzenetére
Kanariknak is kérném bevésni a feketét, mert nem hajlandó tárgyalni velem.
Megy ellene a feljelentés! -
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9784 üzenetére
Ok akkor nem ért még rá a kártyámra...!Akkor viszont a mostaniért elnézést!De nemtudom ezt miért nem a megbeszéltek szerint csináltad miért kellett az a pár kedves szó..!Téma befelyezve az én részemről!Remélem hamar ráér a számlámra!sziasztok!Oczu köszi a segítséget!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9777 üzenetére
LoooooL kérem tőle a képet ez a válasz
em otthon vagyok igy nehéz lesz..!
Teee ha befizeted az én bankmnál a számlámra egyenessen és nem utalod másikról azt max 2perc mulva megkell kapnom ezt ugyanugy fizetted be ahogy a boritékba is beletetted....!!!Te senkiházi tróger te majd most megfogod tanulni...!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9762 üzenetére
Oké... ma sem jött a pénz ahogy azt gondoltam!!2000ft os ember ennyi neki a becsület csináljatok már valamit vele!!!!!IP bann vagy valami titsátok ki innen ezt a szemétládát lehúzós 2ezer ft os ember!!!Légyszives valamit csináljatok vele mielött nagyonn pénzzel lehúz valakit!!!Gaaabeeesz user-ről van szó!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9719 üzenetére
Itt az ujabb fejlemény az ügyemben!!Azt irta tegnap hogy nemtudja hogy keveredhetett el a pénz de ma utalja midnenkép a számlámra..!Irok neki h na utaltad a pénzem??Erre:"Bocsi de 3 után már zárva volt a bank..."
Vicc ez az emer!Ujra csak azt tudom mondani hogy nagyobb értéknél nagyon de nagyon vigyázzatok Gaaabeeesz-al!!!
-
Bordoi
őstag
válasz
Gaaabeeesz #9722 üzenetére
Megtisztelnétek azzal, hogy olvastok is néha?
A további vitát legyetek szívesek itt intézni.
Köszönöm.
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Tudod te is h annyi volt benne... csak azt gondoltad hogy a kis hülyegyerek ugyse tud semmit csinálni!
na mindegy befelyeztem holnapig aztán ha nemjön a többit a nagybátyámra bízom!szia
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Sztem én voltam aki egyből postázta a megbeszélt terméket és küldtem az azonositó számot egyből..!Na mindegy holnap várom a pénzem!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9717 üzenetére
Oké ez tiszta de napokig nem irsz vissza amikor meg a levelet kibontottam egy papirba 500ft volt belecsomagolva a levél érintetlen volt...!Holnap jöhet a 2000!És irok amint megkaptam ide!helo
-
udi
őstag
válasz
Gaaabeeesz #8928 üzenetére
csinálj róluk pár fényképet ami kb 1 perc és toldd fel ingyenes feltöltö oldalra..
ott lehet látni hogy miről is van szó és akkor tisztább lenne az ügy...
ez már nekem igy sem egyszerü... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #8875 üzenetére
ezt a topikot nézted már? Gyuri27, Speed(R), nektek is ajánlom ezt a topikot.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest