- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Aktív témák
-
limabp
csendes tag
Helló mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.
Nemrégiben elcseréltem egy Lcd monitort kb 1 hete.Amire cseréltem az papíros garanciás volt,az enyém nem.Nem vállaltam semmi garanciát,mert azt mondtam a cserélő úriembernek hogy jöjjön el és annyi tesztet futtat és olyat amilyet akar.Előtte természetesen leteszteltem én is egy eizo progival.Semmilyen hiba nem volt,és akkor sem amikor az úriember tesztelte.Egy xerox lcdről van szó annak ilyen müanyag előlap van az lcd előtt,azon belül volt némi piszok ez tisztán látszott.Meg is jegyeztem hogy 2 csavarral le lehet szedni és kipucolni.A piszok fekete szinű volt,ami semmiképpen sem lehet pixelhiba.Most durván egy hét után írt hogy jól átvágtam így megy úgy mert amire azt mondtam hogy piszok az pixelhiba volt.És kissebb fenyegetés gyanánt írta hogy nem tudja még hogy csinál e valamit tőlem függ,na most ezt nem tudom mire értette.Segítséget szeretnék kérni hogy ilyenkor mit lehet tenni.
A csere ídőpontja: 2008-09-13
EZT ÍRTA:
********[ Módosította: Racecam ]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest