- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
box
újonc
válasz
Sylar76 #11977 üzenetére
Hi
Kiegeszitenem a tortenetet az en szemszogembol is. Sylar76 Pesten lakik, en Pecsen. A tunerkartyat egy ismerosom vitte el neki szemelyesen. Amikor jelezte nekem, hogy nem mukodik a tuner a gepeben , azonnal elkezdtem szervezni a visszavetelt. A mai napig a kartya ugyeben osszesen 36 uzenet volt kettonk kozott osszesen, mig telefonon egy-egy alkalommal hivtuk egymast. Ket alkalommal tudtam szemelyes talalkozot szervezni. Elso alkalommal Sylar76 elutazott, de csak aznap hajnalban irt errol, amit nem olvastam, igy mar nem tudtam mas napra atszervezni az utazast. Kovetkezo heten egy baratomat kertem meg arra, hogy talakozzanak, de megint nem jott ossze a talakozo, mivel a baratom nem tudott egyeb elfoglaltsaga mellett idot szakitani erre. A harmadik talalkozo szervezese folyamatban van. Ismerosom rokona dolgozik Pesten , mar eljuttattam hozza Sylar76 elerhetoseget, remelem a heten lezarhatjuk az ugyet.
Reszemrol tehat csak akkor tekintem befejezettnek az uzletet, ha a kartya visszavetele megtortent.
Box
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- PlayStation 4
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Asztrofotózás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest