Aktív témák

• box

újonc

válasz Sylar76 #11977 üzenetére

Hi
    Kiegeszitenem a tortenetet az en szemszogembol is. Sylar76 Pesten lakik, en Pecsen. A tunerkartyat egy ismerosom vitte el neki szemelyesen. Amikor jelezte nekem, hogy nem mukodik a tuner a gepeben , azonnal elkezdtem szervezni a visszavetelt. A mai napig a kartya ugyeben osszesen 36 uzenet volt kettonk kozott osszesen, mig telefonon egy-egy alkalommal hivtuk egymast. Ket alkalommal tudtam szemelyes talalkozot szervezni. Elso alkalommal Sylar76 elutazott, de csak aznap hajnalban irt errol, amit nem olvastam, igy mar nem tudtam mas napra atszervezni az utazast. Kovetkezo heten egy baratomat kertem meg arra, hogy talakozzanak, de megint nem jott ossze a talakozo, mivel a baratom nem tudott egyeb elfoglaltsaga mellett idot szakitani erre. A harmadik talalkozo szervezese folyamatban van. Ismerosom rokona dolgozik Pesten , mar eljuttattam hozza Sylar76 elerhetoseget, remelem a heten lezarhatjuk az ugyet.
    Reszemrol tehat csak akkor tekintem befejezettnek az uzletet, ha a kartya visszavetele megtortent.
    Box

Aktív témák

Hirdetés