Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10987) Viperator


Viperator
őstag

Sziasztok!

A múlt hónap elején egy ismerősöm megkért, hogy bővítsem meg a gépét, stb. Kevés volt a memória és ezért bővíteni kell. Másra nem volt pénze (pl. videokártya).

Utánanéztem a Prohardver-aprón, hogy milyen lehetőségek vannak... Tulajdonképpen már vettem néhány alkatrészt a Prohardver-aprón keresztül és mind korrektül mentek, kivéve az utolsó! Mert az csalás volt!

Az alábbi [link] -en megtaláljátok a "lejárt hirdetés"-t. Gondoltam, hogy ha eddig jól ment, akkor ezután is jól fog menni és pont ekkor volt egy kis dolgom Budapesten (vidéki vagyok) és ezért találtam egy megfelelő memóriát (2x1 GB 533 MHz, ahogy a hirdetésen van megadva) a hirdetés alapján, [_Warior_] nevezetű lénnyel váltottunk privát üzenetet szombati napon (július 4-én) és másnap (vasárnap volt, ekkor mentem Budapestre) nem akart kijönni a Keleti pályaudvar elé (egyébként pestszentlőrinci a lény), csak úgy, hogy ha kifizetem a benzin árát (500 Ft), mondtam, állom a benzint. Megtörtént a vásár. Hazavittem és ellenőrzés közben kiderült, hogy nem azt a memóriát kaptam (2x512 MB 533 MHz), amelyiket hirdetett! Szóltam a lénynek, hogy nem a megfelelőt kaptam.... sok telefonhívást adtunk (utolsó telefonbeszélgetés július 19-én volt), utána pedig sokszor kinyomta szándékosan, privát üzenetet is váltottam vele, utolsó üzenete pedig július 14-ei. Gondoltam, hogy fog érdemi választ adni és azóta semmi. Tehát a _Warrior_ nevezetű lény (rendes neve S.D.) egy nagy csaló! Igazából nem állt szándékában rendezni a dolgokat! (pedig lassan másfél hónapja várom a pénzt) Ezért a pénzért meg kell dolgozni!

Vigyázni kell a csalókkal!

(egyébként honnan van neki jó cuccai?)

Üdv!

"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.