- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldmanoka
tag
prestigio multipad 7.0 ultra eladó 8 gigás sd kártyával : 18000 ft
-
oldmanoka
tag
-
oldmanoka
tag
sajnálom és elnézést mindenkitől bénázok . töröltem volna hozzá szólásaim de nem tudom .
-
oldmanoka
tag
elözö linket elrontottam
[link] -
oldmanoka
tag
Hát meglett az új netem röviden elsőre az eredmény :
[link]
tapasztalókról később. -
oldmanoka
tag
Amúgy szerintem azért nem reklámozzak a neten a hírlevélben közzétett csomagokat mert ezek csak Ajkára vonatkoznak . Ki kell derítenem ma egy dolgot tegnap az irodában azt mondtak semmi nem változik a Digi -hez képest a netes csomagokban. Ezt az irodából elhozott
nyomtatott szórólap is megerősíti ! A tegnap megkapott levélben viszont csökkentett feltöltési sebesség van vázolva . Nem mondom meg így is jobb mint a 4900 Ft os Bakony netes 10/1. -
oldmanoka
tag
Én ma kötöttem szerződést PR el. Elvileg 24. én bekötik a netem szóval nem várom meg a
nagy T eljövetelét .Akik a fiam 20 órás totál hibás telefon készülékét elküldik bevizsgálni hogy rossz e gratulálok nekik !!! majd beszámolok mik a tapasztalataim a nettel kapcsolatban.elvileg 80/25 megabit lesz 4500 Ft ért
-
oldmanoka
tag
UDV mindenkinek
Minap a házunkban járt egy Pr és szerelő megkérdeztem mit tud a szolgáltatásról .
Elvileg nálunk lesz 3 hét múlva szolgáltatás de januárban 1000 % ra mondta csomagokat
meg úgy latom tallóztatok Ha ezek valós csomagok és díjak akkor azonnal lepek és írok ide tapasztalatokat stb.....(router lecserélve gigabites re szóval azzal nem lehet gond -
oldmanoka
tag
Tegnap megint bent voltam PR nél érdeklődtem válasz továbbra is az senkit nem kötöttek be senkit nem is fognak ha lesz valami akkor lesznek szórólapok
árakról csomagokról semmi információt nem tudnak mondani !!! Röviden itt tartunk
-
oldmanoka
tag
Bárki akinek esetleg Ajkán új PR es elöfizetése van internetes árakról csomagokról információ esetleg ?
-
oldmanoka
tag
Bárki akinek esetleg Ajkán új PR es elöfizetése van internetes árakról csomagokról információ esetleg ?
-
oldmanoka
tag
PR Telecom AJKA irodában érdeklődtem az internetes csomagok ról a válasz amit kaptam a következő:
A szolgátató nem közölt még semmit a csomagokról sem az árakról de az interneten fent lévö árak nem vonatkoznak Ajkára
ennyi röviden várni kell még de meddig és mire ??? -
oldmanoka
tag
válasz
Rabbitf_24 #1396 üzenetére
szerintem nem érvényes a hűség az uj szolgáltatóhoz ha akarsz maradsz ha nem meg nem
először lássuk a hír valóban igaz vagy sem. -
oldmanoka
tag
Mintha említettem volna ilyesmit ugyebár nem zörög az a bizonyos
az árak meg szerintem[link] ilyesmik lesznek itt is
Apropó állítólag elindult a PR Telekom is árakról csomagokról valaki valami konkrétumot tud esetleg ? -
oldmanoka
tag
válasz
Geoakebono #1328 üzenetére
Tisztelt ***********************
2010.04.27-én Minden Kedves ajkai ügyfelünk kapott egy levelet, miszerint 60 napos felmondási idővel a DIGI Kft-vel érvényes szerződés megszűnik és a szolgáltatást a továbbiakban a PR Telecom biztosítja.
Köszönjük megértését.
Tisztelettel:
-------------------------
Szakács Péter
E-mail Referens
Customer Service
-------------------------
röviden arról hogy kihez fognak üzletkötők kimenni és DIGI erkölcstelenségéről meg annyit hogy a saját alkalmazottaikat sem képesek tájékoztatni normálisan ezt a levelet 4 levélváltás után csikartam ki az Úriembertől miután kész tények elé állítottam előtte vakított mindenféle szórólapokról stb ... -
oldmanoka
tag
válasz
Rabbitf_24 #1320 üzenetére
Hát ez az !!!!!!!!!!!! És miért pont itt ??? nem hiszem el lecseréltem a routerem gigabitesre
80/25 ot akartam
azt hiszem még jó darabig elég lesz ide a 10/100 is Ahogy lejárnak a digis hűségidők lesz koppanás. -
oldmanoka
tag
válasz
Geoakebono #1316 üzenetére
Mi lesz az estleges új ügyfelekkel ? nekik milyen feltételekkel szolgáltatna ? A PR ha saját áraikon akkor nem lesz 1 ügyfelük sem méregdrágák és ahol szolgáltatnak csak panasz van rájuk.szóval szerintem tényleg megint nem jár jól az ajka i lakos söt azt sem hiszem hogy a
PR megcsinálja csingert vagy a külterületeket nincs i miért az ö áraik nem versenyképesek még a MT vel sem . -
oldmanoka
tag
Ugye hogy nem volt fa...ság amit hallotam nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.
Mt röl is vannak pletykák max pár honapjuk lehet nekik is öket a nagy T
vásárolta fel Erre is lehet mondani hogy üzletkötő kolléga cáfolta. Ez is igaz lesz
higgyétek el. -
oldmanoka
tag
Egy híresztelésről (pletyka) felől érdeklődnék állítólag a DIGI eladja vagy elcseréli a
még teljesen ki nem épített rendszerét AJKÁN ? ezért állítólag már új bekötéseket sem csinál a DIGI
bárkinek bármi infója van ossza meg velünk kíváncsi vagyok mi igaz ebből .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Series 10 42mm.2024.11.30-ISTYLE vásárlás, 2-év garival, hibátlan.
- 750w XFX Silver Black Edition Tápegység
- Apple Iphone 7, Black, 32 GB, Új (0 Perces), Kuriózum!
- ASUS ROG Herculx grafikuskártya-tartó
- ASROCK H310CM-DVS + i3 9100F +Jhonsbo CR-1200E + Kingston 480 Gb + 1060 3 Gb + 16 Gb RamBeszámitok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest