Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtech2
tag
Hát nemtudom... az AUG-ba a rugócserénél a hopup-hoz hozzá sem kell érni, mivel ugyen egyetlen mozdulattal a csővel együtt ez kivehető, hopupházastól mindenestől... Így gyakorlatilag a rugócsere volt az egyetlen változás a puskán.
Tegnap azért szépkaptam a hopup-ot, szépen lassan összeraktam, látszólag makulátlan... Kipróbáltam és ismét nagyon pontatlan, ahhoz képest mint amilyen eredetileg volt. Nem értem
Megpróbálok beszerezni vmi jobb hopup gumit de szerintem nem ez a baj... ugyanis ha hopup-ot teljesen kitekerem azaz hogy ne takarjon be a csőbe semmit, gyakorlatilag mintha nem is lenne... Na így 5méterről teljesen pontos volt a puskám, mostmeg 5méterről kb van olyan 5-8cm szórása...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Filmvilág
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Pánik a memóriapiacon
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Megpróbálok beszerezni vmi jobb hopup gumit de szerintem nem ez a baj... ugyanis ha hopup-ot teljesen kitekerem azaz hogy ne takarjon be a csőbe semmit, gyakorlatilag mintha nem is lenne... Na így 5méterről teljesen pontos volt a puskám, mostmeg 5méterről kb van olyan 5-8cm szórása...