- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alabaj
csendes tag
Üdv,
Ha esetleg lenne valakinek Airis L103E-hoz magyar firmware frissítése eltudná küldeni az nrolko@gmail.com címre.
Köszi
-
hcstuning
tag
Hi!
Nem tudom, hogy meglehet-e csinálni a köv. hibát.
Ha kiírok egy filmet CDre, .avi, hozzá a feliratot, és nem rakom mappába, hanem a 2 fájl van a cd-n, akkor a feliratot nem engedi kiválasztani, csakha 1 mappában van a .avi-val. Mivel elég sok ilyen filmem van, ezért kéne segítség, mert az .avi az megy csak a feliratot nem tudom kiválasztani hozzá angle-lel.
hcs -
Rover623
félisten
LOL...
Fél évvel ezelőtt volt vki, akinek másolt DVD-vel volt gondja...most meg neked DVD-re írt DivX-ekkel...
Tényleg ua. a hiba...és tényleg nem te vagy az egyetlen...sőt, mondhatni tömeges...
Komolyan: maximálisan érthető ha vki bosszankodik ha egy műszaki berendezés(e) nem működik, de azért meg lehetne maradni az objektivitás talaján...pláne ha ilyen ''nagyértékű'' készülékről van szó...
P.S.:
Csak úgy mellékesen:
1. az ORIGAMI rengeteget adott el belőle
2. a partnerei szintén...a sikere összevethető a Yamada 6700-aséval.
3. ez nem lenne lehetséges, ha valóban tömegesen fordulnának elő hibák.
4. speciel nekem is van egy ilyen ''játékosom'' is, rengeteg DVD-t és DVD-re írt DivX-et nyomott le, többféle forrásból...pl. a nyáron végignyomta szegény a teljes Star Gate sorozatot...hiba nélkül! Olyan lemezeket is lejátszott ebből a sorozatból gond nélkül, amiket PC-n csak IsoBuster-el tudtam lemásolni... -
LLKobe
veterán
Tévedés, nem kúrtam el semmi, nem én vagyok az egyetlen:
Bővebben: link -
Rover623
félisten
LOL...
Bővebben: link
Bővebben: link
P.S.:
Azé' egy addikt-tól több találékonyságot várna az ember... -
LLKobe
veterán
Hy!
Most vettem egy ilyet, de akárhogy keresem nem találok firmware-t hozzá.
Valaki tunna segíteni? -
Sonny
csendes tag
Megnéztem az airist de sajna csak L103E típus de a tálcája koromfekete.
Kérem aki tud linket magyar nyelvü kezelésiről segítsen. -
Sonny
csendes tag
Sziasztok
Vettem ma egy játékost megfrissítettem a firmware-t mert nem volt magyar a menüje. Meg vagyok vele elégedve de nagyon jó lenne egy magyar nyelvü leírás hozzá mert azt nem kaptam kérem aki tud segítsen
[Szerkesztve] -
VW
aktív tag
Ha valakinek van a fent említett dvd lejátszó,légyszi ossza meg tapasztalatait.
-
Diego2002
tag
Elég sok minden le van írva, plussz alul vannak tesztek is!
Itt: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
poirot
őstag
Kiváncsian várom a tapasztalataidat. Ne fogd vissza Magad! Nekem is felkeltette az érdeklődésem.
-
Diego2002
tag
Na, megnéztem ma egy ilyet!
Szerintem nagyon jó! A nagyon nagy bitrátás avi-kat nem játszotta, de hát melyik film van tömörítve 6000 kbit/sec-el!?
Van 1-2 pici hiba - esetleg a felirat, ami sárga színű! De ha minden igaz, a firmware-t úgy alakítják itt Magyarországon a forgalmazók, ahogy a felhasználó kéri!
Hétfőn vásárlok egy ilyet, és akkor majd bővebben! 20 e Ft Bruttó! -
Diego2002
tag
Üdv!
Ha valaki tesztelt, használt, látott működni ilyen lejátszót az ne fojtsa magába!
Mik a vélemények? Igaz még elég új a gép!
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!