Új hozzászólás Aktív témák

• Rayyy
    senior tag

Én ezt most év elején vittem véghez, mivel gerincműtét után nem mindegy, hogy min fekszel. Nekem a keménység kulcskérdés volt, viszont nem volt 300 ezrem pro cuccra, leírom a tapasztalataimat röviden:
    IKEA: még a legkeményebbnek írt modell is használhatatlanul puha számomra. Felejtős volt mindegyik.
    JYSK: régebben volt valami Gold minősítésű matracunk, elajándékoztuk... és úgy általában azt tapasztaltam, hogy az egész JYSK az IKEA gagyibb verziója. Felejtős.
    Egyéb független boltok: nagyon sok hantázós kereskedővel találkoztunk, akik próbáltak klasszikus "nagydumás" módszerekkel értékesíteni – ilyen király, olyan mester, amolyan császár –, de szerencsére lassan kihalnak, manapság ez már nem menő. Főleg az, amikor elkezdik a szemben lévő üzletet szapulni.

Amit megrendeltem:
    AIR HD PREMIUM
    Jónak tűnt, de kiderült némi használat után, hogy ez is puha, valami kis ferdeség is volt benne, szóval éltem a csere lehetőségével...

...és ami végül bevált:
    HARD FITT
    Ezt úgy adták el az egyébként nagyon segítőkész, de nem "nagydumás" srácok a boltban, hogy nem ajánlják, mert szerintük túl kemény lesz, főleg oldalfekvéshez. Innen sejtettem, hogy nekem ez lesz a jó. Asszony miatt raktunk rá egy asszem' 4 centis fedőmatracot, így mindkettőnknek kényelmes. Könnyű forgatni, eddig rendben van.

Play the long game

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés