Hirdetés

Aktív témák

• gege71.hu

addikt

Na kerem, winxp ujrarakas segitett. agp megy ahogy kell.
    Mint fentebb kiderult en voltam a lamer. Az intel 850-es csipszet drivercsomag megkergult es szetcseszte a rendszert. A Far Cry csak az elso jelentkezo volt a progik kozul aki ezt ''nem szerette'' es szaggatni kezdett.
    Persze az ember ilyenkor nem nezi meg az agp buszszorzot a catalyst smartguard menujeben, inkabb nekiall directx-et, drivereket, na meg a far cry-t ujrarakni.
    Es itt kezdodnek a gondok,,,agp off-onvolt, de mire erre rajottem.AAAAAAAA
    Ket dolog mutatta meg meg ezt a hibat:

1.directx kontrolpanel, hardveres gyorsitas nem elerheto...: Hoppa gyanussss..

2. ut2k4 nem indul mondvan izzitsam be a d3d hardveres gyorsitast..hoppa masik gyanu

ja a far cry mar ujratelepites utan el se indult...

szal ezt csak masoknak okulaskent folytatom itt hatha beleszalad vki vmi hasonloba, meg hogy lehessen rohogni :D

Most szep uj winxp sp1, 4.4-es catalyst directx 9b felrakva, leghost-olva ''jol'', ugyhogy nyugodtan alkudtam :D

Bar az autista lelkem vmi meg mindig piszkalja:
    csak probakepp meg este raeresztettem egy 3dmark2003-at: Kb 700 ponttal csinalt szarabbat, mint tegnapelott ugyanvval a beallitassal.
    (penteken 5730pont volt, tegnap 5080). Ennyit szamitana a 4.4 es 4.5 catalyst kozti kulonbseg vagy mi?

ja HIS RADEON 9800PRO iceQ, p4 1,6 @ 2,4, 512 800-as RDRAM...

Aktív témák