Hirdetés
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Akkor összekevertelek valakivel... sok a pingvines Z betűs
Szóval van adás-vételi... akkor ok.
Szóval 37K lenne mindennel, kb másfél év garival? (annyiból simán veszel egy PCIe-st és egy Tunert) Posta egyáltalán nem? Mondjuk van pesti ismerős aki átvenné helyettem, de ő is csak lepostázná nekem utána... akkor már egyszerűbb, ha te adod fel.
Szerdán tudnám megmondani, hogy kell e... akkor derül ki, hogy tudnak e hozni nekem 6800-at. -
Male
nagyúr
Külön nem akarod eladni? Mennyit kérnél érte? (prmcsk hűtője is kéne nekem)
Doboz, meg minden cucca megvan?
A video bementhez van valami program hozzá, amivel rendesen lehet nézni? (ASUS-hoz vagyok szokva, ott van az ASUS DigitalVCR, amivel teljesen jól lehet TV-t nézni egy video közbeiktatásával)
Pegazus mennyire elérhető, megbízható, stb? (csak a gari miatt kérdezem)
Jól emlékszem, hogy te néha jársz Veszprémben? (vagy posta, mert veszprémi vagyok...)
Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest