Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz Heroes fan #144 üzenetére

Ne haragudj, de nem hiszem... már végigjátszottam (az egyik, valószínűleg legrövidebb befejezéssel), eléggé töltögetős móka, nem hiszem, hogy hamarosan elővenném.

Nade! Ha jól emlékszem a lényeg az volt, hogy valamelyik őr elköpte, hogy kártyázik a koma ott a csehóban, meg a kerekedő céh vezetője is hablatyolt valamit, hogy meg kell fogni. Így hát jól bementem, a tolvajbandának csak köszöntem, aztán leültem, elszedtem a pénzét (talán Intelligencia meeeg... meg még valami kellett hozzá). Próbáltam még magyarázni neki, de elküldött utána végig a francba, semmire nem volt hajlandó. Kifelé menet meg széles mosollyal fogadott a tolvajok fejedelme, hogy látta, hogy van nálam némi lé, és hát igen jó lenne, ha odaadnám a felét. Bátran meg is tettem, tekintve a kölcsöntrikót, meg a tizenhét centiméter hosszúságú rozsdás bökőt, ami a négyes erőmmel kombinálva = NE ERŐLTESD A HARCOT besorolású karaktert jelentett.
    Amúgy, ha emlékezetem nem csal, a tolvaj srác segítőkész, tehát ha Te nem tudod rábeszélni a komát és megnyerni a játékot ellene, hogy elszedd a pénzét, akkor ők besegítenek.. hogy hogyan, az már nem rémlik, rég volt. De több megoldása is volt a dolognak... csak akkor támadnak, ha nem osztozol velük, szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés