Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Ez azért van, mert ha a case tápra dugod, onnan nem jön elég áram és így lassabban pörög a venti és kevés a légáram, hogy megforgassa az előtte lévő turbinát!
Nyugodtan kötheted úgy, hogy az első 4-el csatlakozójára rádugod a hátsót és aztán valamelyik oldalára meg rádugsz még egy tápkábelt!
Az első befele szívja a levegőt, a hátsó meg kifele fújja!
(Amúgy szeinrtem így vannak beszerelve, szóval ezt csak úgy változtathatnád, ha szétszednéd az egész házat, hogy megfordítsd az első ventit.)
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Oksi! Dobjuk fel. Elvileg szerdán befejezem a vizsgaidőszakomat és akkor nekilátok a moddingnak rendesen!

Addig is, akinek AeroEngine II -es fekete háza van és legalább 2 5.25"-os helyet használ belőle, azoktól érdeklődnék, hogy az 5.25"-os helynek a fekete takarólapját ami olyan lyukacsos, azt nem akarja e valaki eladni nekem, mert kéne egy olyan! Nekem nincs meg az egyik, mert valahol LAN partyn elhagytam.

És kéne, hogy csináljak rá 3 lyukat, mert oda kerülne 3 kapcsoló. (Neon, első venti, meg 2 alső)
Szóval valaki eladná nekem az egyik feket 5.25"-os helynek a takarólemezét???

-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Na nekem olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud e nekem olyan helyet mondani, ahol tudnék venni egy AeroEngine II -es fekete ház oldallapot (azt amelyit plexis) ?????
Szeretném kivágni a ventihelyeket, de fosok, hogy nem lesz esztétikus és erre nagyon allergiás vagyok, szóval inkább vágnék szét egy pót oldallapot!

Valakinek valami ötlete? Illetve hogy hogyan lehetne szépen kivágni?

-
Zalaymate
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Nekem mindig be van kapcsolva! Még ha filmet nézek akkor is! Mert nem zavaró és ha nem oldalról nézem akkor nem is látszik!

-
Zalaymate
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Nem, csak öcsémnek is van, de ő nem használja és az kék!+ Kitaláltam egy jó pókhálós designe-t!
Már készük! (üvegfesték)

Remélem jó lesz!
Majd küldök arról is képet!
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Van egy kék lávalámpám is!

Lehet, hogy kipróbálom azzal is!

THX!
-
Zalaymate
senior tag
Na hi-hi!
Végre csináltam pár képet a gépemről, meg amúgy a configról!

Hát így nézne ki:
[Az összhatás!]
[Ilyen nappal!]
[Maga a ház!]
[Az oldala!]
[A monitor + bill sötétben!]
[Ezt kell nézzem nap mint nap!
]
[És végül a gép oldala!]Szóval ez lenne az én második szerelmem!

Hamarosan kerül még bele 2 12cm-es kék ledes venti + előre egy szintén kék led-es ventiszabályzó! illetve UV-reagens spirálok a kábelekre és a sata kábelek is cserélve lesznek reagensekre!

+ Majd január/február -ban egy Asus Silent Knight a procira és egy HR-03GT a 8800GT kártyámra mert annak borzalmasan visít a gyári hűtője Crysis alatt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még teszek fel képet a spirálokkal, meg majd a hűtőkről is mindennképp!

-
Zalaymate
senior tag
Na most jön két okos kérés, de ne nvessetek ki! Még amatőr vagyok!
A processzor hűtőventillátora az milyen irányba fúj? A processzor felé (befelé) vagy onnan elszív (kifelé) . A hűtő egy Zalman 7500 CU lenne [Ez lenne az!]
Illetve a másik, hogy a videokártya hűtőlye melyik irányba mozgatja a levegőt? ( Az meg mondjuk egy HR-03!
Előre is köszi, csak ezt nem tudom és próbálom megtervezni a legjobb léáramlatot a házba!
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Szerintetek az AeroCool AeroEngine II-es házamban hogyan lenne a legjobb a hőmérséklet?
Pontosabban az oldalán a felső nyíláson be vagy ki fújassam a levegőt?

Valamit elszúrtam. Szóval itt a jó kép: [hűtés tervezet]
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem, csak öcsémnek is van, de ő nem használja és az kék!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)