Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Azért egy AC Freezer Pro más tészta mint egy Mugen 2

A ventiket fogom szabályozni, van is egy előlapi szabályzóm, amivel szintén bajba vagyok, mert floppy helybe megy, ami nem tudom, hogy ebbe a házba, hogy van megoldva :S
Berlin, lehet, hogy ez is egy jel, hogy nincs túl sok 3T tulaj...
person: Az én füleim is kényesek, de még mennyire... Engem a rezonancia zavar, és ilyen barkácsot nem fogok én csinálni. Jó5let meg minden, de akkor már veszek egy csavar mentes házat.
Egyébként mi az az anyag, amivel megcsináltad?
-
Vasinger!
nagyúr
Igen, valóban már sokat tudok az AE II-ről. Már csak egy dolog tart vissza, még pedig a csavarmentesség. Hogy is van ez? A winyók és az optikai meghajtókat csavarral kell rögzíteni?
Nincs rá más megoldás? Mennyire zajos így a winyó? -
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Eagle16
üzenetére
Jó, a szélességgel nincs is baj, csak a hosszúsággal. 440 mm az rohadt rövid, már elnézést. Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy olyan rövid lenne, még a képen se látszik annyinak. A mostani nagyon régi házam, ami semmi extra, az 490 mm hosszú és ennél még van jóval hosszabb is. Egyébként az Aerocool oldalán minden háznak ugyanakkora méret van megadvan....
Az AC freezer gondoltam, hogy befér, sőt, de nekem egy 17 CM-es hűtő kellene, hogy beférjen, konkrétan egy Mugen 2.
-
Vasinger!
nagyúr
Hát, pedig csendes házat szertnék, a ventit még kicserélném, avval nem lenne baj.
Hasek: Az egy dolog, hogy nem türemkedik ki annyira, de a ventinek van egy szélessége, ha az a szélesség a gép belsejébe veszik el, akkor már baj van...
Megkérhetnék valakit, akinek Aerocool Aeroengine II vagy Extreme Engine 3T háza van, hogy lemérné nekem pontosan, hogy mekkora?( Szélesség, hosszúság, magasság.)
Nagyon megköszönném! -
Vasinger!
nagyúr
Ha már itt vagyok:
Kinéztem az Aerocool Aeroengine II és a 3T-t. A 3 közül melyiket ajánljátok. Ahogy néztem, rohadt hangos a turbina elöl mind2nél a tech. adatok alapján, személyes vélemény? És, hogy lehet, hogy mind a kettő 20 CM széles, hisz a 3T-n van egy oldalsó venti is, ami keményen kitüremkedik.

-
Vasinger!
nagyúr
Aeroenginebe kinek mekkora procihűtő fér be? 16-17 CM magas befér?

-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon gondolkodóba estem, hogy veszek egy ilyen házat.
Pár kérdés: Az első 14-es venti hány RPM-es és milyen hangos?
Második: Le lehet szerelni a kis ajtót elöl?
3.: Hogyan lehet benne elhelyezni 3db 12-es ventit?+még1
. Megérne ez a ház 6000-et? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NiMH akkumulátor
- Diablo IV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Hollow Knight és Silksong
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nincs rá más megoldás? Mennyire zajos így a winyó?

. Megérne ez a ház 6000-et?