- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Azért egy AC Freezer Pro más tészta mint egy Mugen 2
A ventiket fogom szabályozni, van is egy előlapi szabályzóm, amivel szintén bajba vagyok, mert floppy helybe megy, ami nem tudom, hogy ebbe a házba, hogy van megoldva :S
Berlin, lehet, hogy ez is egy jel, hogy nincs túl sok 3T tulaj...person: Az én füleim is kényesek, de még mennyire... Engem a rezonancia zavar, és ilyen barkácsot nem fogok én csinálni. Jó5let meg minden, de akkor már veszek egy csavar mentes házat.
Egyébként mi az az anyag, amivel megcsináltad?
-
Vasinger!
nagyúr
Igen, valóban már sokat tudok az AE II-ről. Már csak egy dolog tart vissza, még pedig a csavarmentesség. Hogy is van ez? A winyók és az optikai meghajtókat csavarral kell rögzíteni?
Nincs rá más megoldás? Mennyire zajos így a winyó?
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Eagle16 #1591 üzenetére
Jó, a szélességgel nincs is baj, csak a hosszúsággal. 440 mm az rohadt rövid, már elnézést. Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy olyan rövid lenne, még a képen se látszik annyinak. A mostani nagyon régi házam, ami semmi extra, az 490 mm hosszú és ennél még van jóval hosszabb is. Egyébként az Aerocool oldalán minden háznak ugyanakkora méret van megadvan....
Az AC freezer gondoltam, hogy befér, sőt, de nekem egy 17 CM-es hűtő kellene, hogy beférjen, konkrétan egy Mugen 2.
-
Vasinger!
nagyúr
Hát, pedig csendes házat szertnék, a ventit még kicserélném, avval nem lenne baj.
Hasek: Az egy dolog, hogy nem türemkedik ki annyira, de a ventinek van egy szélessége, ha az a szélesség a gép belsejébe veszik el, akkor már baj van...
Megkérhetnék valakit, akinek Aerocool Aeroengine II vagy Extreme Engine 3T háza van, hogy lemérné nekem pontosan, hogy mekkora?( Szélesség, hosszúság, magasság.)
Nagyon megköszönném! -
Vasinger!
nagyúr
Ha már itt vagyok:
Kinéztem az Aerocool Aeroengine II és a 3T-t. A 3 közül melyiket ajánljátok. Ahogy néztem, rohadt hangos a turbina elöl mind2nél a tech. adatok alapján, személyes vélemény? És, hogy lehet, hogy mind a kettő 20 CM széles, hisz a 3T-n van egy oldalsó venti is, ami keményen kitüremkedik.
-
Vasinger!
nagyúr
Aeroenginebe kinek mekkora procihűtő fér be? 16-17 CM magas befér?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon gondolkodóba estem, hogy veszek egy ilyen házat.
Pár kérdés: Az első 14-es venti hány RPM-es és milyen hangos?
Második: Le lehet szerelni a kis ajtót elöl?
3.: Hogyan lehet benne elhelyezni 3db 12-es ventit?+még1
. Megérne ez a ház 6000-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest