Új hozzászólás Aktív témák

• Tomazzo

tag

Az én esetem szerintem érdekes. Egy hete cseréltem a sima Nf-7-es lapomat Nf-7 s2-re, nameg a procimat egy 2500+ dobozos Bartonra gyári gagyi hűtővel.
    Telepítések után rögvest megnéztem mit tud.
    Az fsb-t felnyomtam 200-ra és go.. Működött, ezután tovább emeltem az fsb-jét az egyébként szorzólockos barcinak 210-nél megállt, mondom adok neki feszt, mert ez a buli nem állhat le. A lap nem tudja úgy adagolni a feszt mint a sima Nf-7, hanem van +°6% , +12% és +14%-os lehetőség. Rátolom +6%-ra, ezzel 220-as fsb-t értem el és 2420mhz-et. Everest szerint ez 1,725 volton jár.

Namost ez nagyon szép egy mezei procitól de mégis megíjedtem, mert Miután látom mit bír vissza 2,2ghz re 3200+-ra és nyugodtan dűlnék hátra,de Látom everest azt mondja 1,87 v a feszültség, mondom mííívan!?
    Vissza bios-ba látom v-core alapon, de a bios is a fenti fesz. értéket mutatja. Beszartam rendesen..
    Vissza minden 2500+ ra így is marad a magas alapfesz.
    Miután elég sokat kísérleteztem rájöttem arra, hogy lehet és bízom benne, hogy csak az alaplap mér félre, mert mikor 2400mhz-hez feszt adtam neki akkor 1,725 lett a v.core, ez már tényleg valós értéknek tűnik az 1,65 höz képest.
    ha+12% akkor 1,85, ez is valós. Most nem tudom mivan mert ha minden alapon van akkor a bios 1,89 voltot jelez de a fúrcsa az, hogy a gagyi hűtővel 45 fok

Várom a tanácsotokat!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák