Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Hello mindenkinek!
Ezt a topicot azért bátorkodtam nyitni, mert annyi ezzel foglalkozó topic van h nem tudnám mindet végigolvasni (pedig próbálkoztam, de 2000 hsz-nél már kezdtem egy kicsit fáradni és még így is pár dolog homályos maradt).
Szval a konkrét kérdéseim (lehet néhol fedni fogják egymást a kérdések, de inkább külön kérdezem őket):
1. a mostanában (04xx) kijött Bartonok közül melyik szériát érdemes venni vagy egyáltalán nincs köztük különbség? /illetve mélyen szériákat ismertek amelyek komolyabban tuningolhatóak/
2. a mostani (04xx) Bartonok közül 2,5+;2,6+;2,8+ melyikbe érdemesebb befektetni? (ergo melyik bír a legjobb tuningpotenciállal) /habár sejtem h a válaszok javában 2,5+ lesz, de gondoltam megkérdezem/
3. van vmi ''esély'' arra h a mostani (04xx) Bartonokat nForce2 boardokban lock-mentesítsük? (vagy már a mostani (04xx) procikat magukban is nehéz lock-mentesíteni; híd-áthúzás, drótozás v SpeedStrip működik) /mobil-barton megoldáson kívül azaz full-hardveresen/
4. van vmi esély arra h egy 2,8+ Bartont 12,5*200=2500 járassak? /kérdezve ezt úgy h tudom h 2300 a tech.-i határ/
5. és hamár mindegyik kérdésre elkeserítő válasz az eredmény akkor már csak az lenne a kérdésem h a 2,5+ Barton jobb tuningban v a 2,6+ ?
mindezt bátorkodtam megkérdezni ennek függvényében, habár jóltudom h ezzek távolról sem mérvadóak Bővebben: link
ui: ezenkívül bármilyen bátrabb Barton tuning tanácsot és véleményt értékelnék
Előre is köszönöm Z10N
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Lexus, Toyota topik
- XPEnology
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bluetooth hangszórók
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (FOGLALVA)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest