- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Hello mindenkinek!
Ezt a topicot azért bátorkodtam nyitni, mert annyi ezzel foglalkozó topic van h nem tudnám mindet végigolvasni (pedig próbálkoztam, de 2000 hsz-nél már kezdtem egy kicsit fáradni és még így is pár dolog homályos maradt).
Szval a konkrét kérdéseim (lehet néhol fedni fogják egymást a kérdések, de inkább külön kérdezem őket):
1. a mostanában (04xx) kijött Bartonok közül melyik szériát érdemes venni vagy egyáltalán nincs köztük különbség? /illetve mélyen szériákat ismertek amelyek komolyabban tuningolhatóak/
2. a mostani (04xx) Bartonok közül 2,5+;2,6+;2,8+ melyikbe érdemesebb befektetni? (ergo melyik bír a legjobb tuningpotenciállal) /habár sejtem h a válaszok javában 2,5+ lesz, de gondoltam megkérdezem/
3. van vmi ''esély'' arra h a mostani (04xx) Bartonokat nForce2 boardokban lock-mentesítsük? (vagy már a mostani (04xx) procikat magukban is nehéz lock-mentesíteni; híd-áthúzás, drótozás v SpeedStrip működik) /mobil-barton megoldáson kívül azaz full-hardveresen/
4. van vmi esély arra h egy 2,8+ Bartont 12,5*200=2500 járassak? /kérdezve ezt úgy h tudom h 2300 a tech.-i határ/
5. és hamár mindegyik kérdésre elkeserítő válasz az eredmény akkor már csak az lenne a kérdésem h a 2,5+ Barton jobb tuningban v a 2,6+ ?
mindezt bátorkodtam megkérdezni ennek függvényében, habár jóltudom h ezzek távolról sem mérvadóak Bővebben: link
ui: ezenkívül bármilyen bátrabb Barton tuning tanácsot és véleményt értékelnék
Előre is köszönöm Z10N
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest