Új hozzászólás Aktív témák

• Z10N

veterán

Hello mindenkinek!

Ezt a topicot azért bátorkodtam nyitni, mert annyi ezzel foglalkozó topic van h nem tudnám mindet végigolvasni (pedig próbálkoztam, de 2000 hsz-nél már kezdtem egy kicsit fáradni és még így is pár dolog homályos maradt).

Szval a konkrét kérdéseim (lehet néhol fedni fogják egymást a kérdések, de inkább külön kérdezem őket):
    1. a mostanában (04xx) kijött Bartonok közül melyik szériát érdemes venni vagy egyáltalán nincs köztük különbség? /illetve mélyen szériákat ismertek amelyek komolyabban tuningolhatóak/
    2. a mostani (04xx) Bartonok közül 2,5+;2,6+;2,8+ melyikbe érdemesebb befektetni? (ergo melyik bír a legjobb tuningpotenciállal) /habár sejtem h a válaszok javában 2,5+ lesz, de gondoltam megkérdezem/
    3. van vmi ''esély'' arra h a mostani (04xx) Bartonokat nForce2 boardokban lock-mentesítsük? (vagy már a mostani (04xx) procikat magukban is nehéz lock-mentesíteni; híd-áthúzás, drótozás v SpeedStrip működik) /mobil-barton megoldáson kívül azaz full-hardveresen/
    4. van vmi esély arra h egy 2,8+ Bartont 12,5*200=2500 járassak? /kérdezve ezt úgy h tudom h 2300 a tech.-i határ/
    5. és hamár mindegyik kérdésre elkeserítő válasz az eredmény akkor már csak az lenne a kérdésem h a 2,5+ Barton jobb tuningban v a 2,6+ ?

mindezt bátorkodtam megkérdezni ennek függvényében, habár jóltudom h ezzek távolról sem mérvadóak Bővebben: link

ui: ezenkívül bármilyen bátrabb Barton tuning tanácsot és véleményt értékelnék

Előre is köszönöm Z10N :DD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák