Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog

Hello,

NAV által generált bevallást beadtam, jött az üzenet, hogy nem jó, javítottam, még egyszer javítottam, és ezt kaptam. (Az önsegélyező pénztárak adóvisszatérítéséhez nem generálódott a bevallásba a számlaszám. Persze az e-szja felületen már listából tudtam választani... :D )

"A 2021.03.23. napján érkezett 20SZJA (2053) jelű személyijövedelemadó-bevallását az alábbi
    ok(ok) miatt nem tudtuk feldolgozni, ezért azt az érdemi (szám)adatok rögzítése nélkül töröltük.
    Ha a bevallásával a már feldolgozott adatokat szerette volna módosítani, kérjük, hogy azt
    önellenőrző bevallás benyújtásával szíveskedjék megtenni.
    Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy bevallásait, önellenőrzéseit legegyszerűbben, akár otthonából
    is elektronikusan tudja teljesíteni, illetőleg a már benyújtott bevallásainak, önellenőrzéseinek
    aktuális állapotát nyomon tudja követni a NAV-nál, ha rendelkezik ügyfélkapuval.
    E bevallás alapján javításra került adózó hibás ********** bárkódú alapbevallása.
    Ha a fentiekkel nem ért egyet, kérjük, lehetőség szerint elektronikusan vegye fel a kapcsolatot
    hivatalunkkal!
    A NAV Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszerében (ÜCC) telefonon tájékoztatást kérhet, sőt... (sablonszöveg)"

Ezt mikor küldik, ha végülis össze tudták rakni amit küldtem, vagy ha csak annyira, értik a saját nyomtatványaikat, mint én a levelüket? :D

Köszi minden segítséget :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés