Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Sztem azért nem, mert a pdf sorrendje tök mindegy, ha a gépmester manuálisan teszi a lemezeket a nyomdagépbe és ha változtatsz a nyomási sorrenden ahhoz képest, ahogy mondjuk egy hatwerkes gép be van állva, akkor fognak szeretni a gépmosásért
(persze azért időnként elkerülhetetlen) -
drstein
tag
Hááát nálam nem, mikor bebontot ps-t irtam, és abból pdf-et, akkor az árnyék megjelent a CMYK plateken de a spot plate ott viritott 100%-ban. Nagy valószinűséggel én néztem be valamit, hétfőn utánnanézek. Eloszor futottam ilyen problémába, és zavar hogy nem tudtam rendesen megoldani.
-
drstein
tag
Hát remélem, mert nézeggtem6próbálgattam állítani, de mindig fenn áll ez a hiba.
Leírom a beállításaimat, hátha:Working spaces>
RGB> sRGB
CMYK> SWOP2Colour management >
itt mind s kettő "preserve embedded profile"-ra van állítva
A három ask bekapcsolva.
Nekem ennyi van a Color settingsben.
-
Dexter68
addikt
Én is küzdöttem ilyenekkel, aztán rájöttem, hogy könnyebben kezelhető, ha illuban megcsinálom a diagram-rajzolóval. Alapban pont olyan gagyi, mint az excelé, viszont könnyebb fényezni, meg postscriptet írni, meg ilyesmi. És nem nagyobb meló, mint kiküzdeni valami wmf-et excelből.
-
-
isapeti
aktív tag
Na igen, de ha a forrásként szolgáló PDF eleve kisfelbontású volt, abból még egy ÜberPress Quality sem varázsolna jó minőségű képeket... szerintem inkább ez lehet a porbléma oka... azaz nemigen tud mit tenni... max ezt a photoshopos felhúzósdit, de ennek se lesz vmi szép a végeredménye szerintem.
lordring: sajna pedig a PS csak oldalanként kezeli! Esetleg próbáld meg a dexter által javasolt megoldást a képek kilopására, azokat könnyebben, akár acitonnel, automatizáltan is tudod bizergélni.
[Szerkesztve] -
lordring
aktív tag
Kénytelen leszek ezt tenni, csak sajna így nagyon lassú lesz.

Egyébként igazd volt, félreértettem, tényleg csk az adott méret felettieket downolja a beállított 150 vagy egyéb méretre.
A Photosopben egy sokoldalas PDF-t nem lehet egy szerre behívni? Így nagyon lassú lesz, ha egyesével kell nyitnom, zárnom mentenem az oldalakat.
-
lordring
aktív tag
Köszi, ez is megvan! Átküldtem a PDF-t a nyomdába, vissza is jött. Sajnos elég sok kép van, aminek a felbontása így 300 dpi-nél kisebb, ezt reklamálták. Megnéztem az Acrobat Preflight-tal, valóban van bőven. A képeket pDF-ből snapshottal raktam bele az Indesign doksiba, de nem tudom, hogy ennek a snapshotnak a felbontását lehet-e vhol állítani. Már magát a folyamatét.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Mellesleg eps-re is, meg psd-re is van alkalmazva. És van olyan nyomda, ami simán nem eszi meg a pdf-jeimet újabban.
Lehet hogy ez a CS2 "hibája"?