Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Kétlem, hogy van olyan ember, aki ugyanolyan körülmények, és ugyanolyan szoftveres és hardveres környezetben egyidejűleg használ bizonyos programokat ugyanarra a feladatra, ezért minden ilyen sarkos állítás teljesen ésszerűtlen és félrevezető. Az egy ember több éves tapasztalata sem szignifikáns ilyen kijelentésekhez. (Csak azért írtam ezt offban, hogy kerüljük az ilyen flamewart a jövőben.)
-
Parallaxis
addikt
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Már, ha kalandokat akarsz munka helyett, akkor válaszd nyugodtan a Windows világát, aztán csodálkozz, hogy miért nem megy az ami még tegnap igen, vagy hova tűnt ez vagy az ami tegnap még megvolt
.
Közel 10 év Windows szívás után léptem vissza Mac-re 1 éve, azóta nincs semmi gondom. -
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Huh, amikor utoljára néztem (a nyár elején), akkor úgy rémlik, le kellett tölteni az OpenOffice modulját és bemásolni valamelyik mappájába.
De nekem sok más nyűgöm volt vele, ezért maradok az Adobe karmai között. -
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Tuti magyar. És nem minden elválasztást téveszti el, csak kb minden tizediket. Éppen elég, hogy végig kell mennem a teljes dokumentumon és a problémás helyekre beszúrnom egy diszkrét elválasztójelet.
Kedvencem:
meccslabda -> mecs- cslabda
Alatta-felette tucatnyi elválasztás meg oké. -
gutkeled
tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Aha Alt + l nekem is jó.
(Reggel meg is néztem a "Billentyűzetnéző"-vel, de nagyon kómás lehettem, mert nem vettem észre.)Én azért glyph panelt és másolgatást használok inkább, mert az ilyen jeleknek gyakran adok a szövegtől eltérő stílust.
-
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Azért lehetne gyorsabb.
Nekem egy reklámújságba belekerül minimum 1,5-2GB kép, ha nem 4GB. Ott már jelentősen lassul még a generált előnézeti képekkel is. -
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Nem tört, legális. És ugyanez a verzió Catalinán simán ment.
-
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Köszi! Akkor ez valami újabb macos feature lesz...

-
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Nekem viszont olyan a munkám, hogy gyakran kell váltogatnom két(több) indd dokumentum között, amit a legegyszerűbben a ctrl+tab kombinációval lehet megtenni. Az érdekelne, hogy másnál sem működik ez, vagy csak engem tisztel meg ezzel a makacssággal az Adobe/Apple?
-
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Ugyanaz, mint a böngészőben: vált a tabok között - ID és Illu esetében pedig a megnyitott dokumentumok között. Ha például elemeket viszek át egyik dokumentumból a másikba, akkor a váltáshoz nem kell egerészni.
-
rii
nagyúr
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
ja tényleg a stancforma megdobja az arat ...
.-/ -
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Kivéve ha olyan plotterrel nyomják, ami vágni is tud.
-
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Mert lehet, hogy amit te látsz, az nem a címlap, hanem a belív első oldala és a címlapot külön szerkesztette.
-
RoBos
senior tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest